– Det kan ikke beskrives hvor jævlig dette er

Vålerenga snudde 1-3 til 4-3 i en målfest mot Brann på Ullevaal stadion. Torgeir Børven og Morten Berre sørget for VIF-jubel.

VIF1

Vålerenga-spillerne kunne juble etter å snu 1-3 til 4-3 mot Brann på Ullevaal.

– Dette var utrolig deilig, sier VIF-spiller Christian Grindheim til CMore.

Det ble sju scoringer og målfest på Ullevaal stadion da Brann gjestet hovedstaden.

– Det er et kvarter der vi gjør alt galt. Vi gikk ut etter pause og satset veldig hardt. VI har de fleste sjansene og vinner fortjent. Måten vi kommer tilbake på er «sinnsvakt», sier VIF-trener Kjetil Rekdal.

BRann1

Brann og Martin Pusic så ut til å gå mot seier - men slik gikk det ikke.

VIF

Morten Berre scoret to mål. Totalt har han ni i serien.

Brann ledet 3-1 til pause, men en fantastisk andre omgang av VIF snudde til 4-3-seier til hjemmelaget.

– Det kan ikke beskrives hvor jævlig dette er. Vi rakner fullstendig, sier Tomasz Sokolowski til CMore.

Morten Berre og Torgeir Børven scoret to mål hver for Vålerenga.

Martin Pusic, Kristoffer Barmen og Erik Huseklepp scoret Branns mål.

– Vi var mer kyniske etter pause. Vi må samtidig se litt bak resultatet, sier Grindheim.

Berre med drømmestart

VIF fikk en drømmestart på kampen da Morten Berre headet inn 1-0 etter bare fire minutter. Joachim Thomassen la inn og Berre var på rett sted og stanget hjemmelaget i føringen etter et vakkert angrep.

Men så sa det stopp for Vålerenga.

Martin Pusic utlignet til 1-1 etter ni minutter. Spissen dro seg fri i feltet og headet ballen i mål,

Og det kom mer fra Brann.

– Gale-Matias

Bare rundt minuttet senere var det Erik Huseklepps tur til å score 2-1. Brann rullet opp et pent angrep og Kristoffer Barmen spilte ballen ut til Huseklepp som skjøt i det nærmeste hjørnet.

17 minutter var spilt da Kristoffer Barmen økte til 3-1. Brann utnyttet sløvt forsvarsspill hos hjemmelaget og Barmen satte ballen enkelt i mål.

Dermed var det scoret fire mål på 13 minutter på Ullevaal stadion.

– Vi skaper flest sjanser, mens så er det helt «Gale-Matias» i et kvarter. Det vi holder på med holder ikke eliteserienivå, sier VIF-trener Kjetil Rekdal til CMore i pausen.

Brann gikk til ledelse med 3-1 til pause.

Mer fra Berre

VIF hevet seg etter hvilen og Morten Berre satte inn sitt andre mål for dagen etter 61 minutter.

Spissen var igjen på rett sted til rett tid og pirket ballen i mål.

Dette var Berres niende scoring i eliteserien denne sesongen.

VIF styrte spillet etter pause og etter 74 minutter stusset Torgeir Børven inn 3-3. Et frispark ble slått inn i feltet og spissen fikk hodet på ballen som gikk inn i det lengste hjørnet bak Branns målvakt Piotr Leciejewski.

Børven stanget også inn 4-3-målet etter 84 minutter etter innlegg fra Fitim Kastrati.