San Francisco Giants' Guillermo Mota - Guillermo Mota er tatt for doping - for andre gang. - Foto: Scott Cunningham / Afp

Guillermo Mota er tatt for doping - for andre gang.

Foto: Scott Cunningham / Afp

Utestengt i 100 kamper for doping

San Francisco Giants-spilleren Guillermo Mota er utestengt i hele 100 kamper for dopingmisbruk.

Det er annen gang at Mota tester positivt for dopingmisbruk.

I 2006 fikk han 50 kampers karantene. Han er bare den tredje spilleren i Major League Baseball som er tatt to ganger i dopingkontroller.

Den tidligere New York Met-spilleren testet positivt for clenbuterol, et stoff som er på IOKs liste over forbudte preparater.

– Giants er skuffet over å høre om suspensjonen. Vi støtter Major League Baseballs behandlingsprogram og kampanje mot dopingmisbruk, het det i en melding fra Motas klubb.

Dersom Mota blir tatt en gang til, venter livstidsutestengelse.

(NTB)

Siste sport

 • Kongsvinger får lisens

  Kongsvinger Knights har fått innvilget sin søknad om spill i Get-ligaen kommende sesong. Laget fikk tilbud om å ta Tønsbergs plass etter at de søkte om å få spille i 1. divisjon i stedet for Get-ligaen.

 • Hetebølgen som har lagt seg over landet gjør at skiskytterne må tenke alternativt i restitusjons-treningen. Denne uken ligger landslaget på Trysil - men innlandet har mer å by på enn mygg og skog.

  Let's go surfin' now

  Svendsen, Bjørndalen, Bø og co. byttet bort ski og børse med surfebrett da de var på treningssamling i Trysil. Se skiskyttergutta vise frem surfeferdighetene i videoen over.

 • Costa Rica-sjef gir seg

  Costa Rica kom til kvartfinalen i VM under Jorge Luis Pintos ledelse. Landets beste VM-prestasjon gjennom tidene. Nå trekker den populære treneren seg fra jobben.

  – Jeg har forstått at jeg ikke kan gjøre jobben som jeg selv ønsker, og derfor er vi ikke blitt enige om en ny kontrakt, sier Pinto i en uttalelse.

Sendeplan

Kl. Program Kanal