Siste nytt

 • Nordlie ferdig i Avaldsnes

  Tom Nordlie er ferdig som trener for Avaldsnes. Det opplyser klubben i en pressemelding. «Tom Nordlie og klubben beklager tidspunktet dette skjer på da vi har kvalifisert oss til cupfinalen og ligger i posisjon med 4 poengs forsprang til å få en plass i Champions League. Men noen ganger må man sette andre ting i livet foran fotball», skriver klubben.

  Tom Nordlie
  Foto: Alley, Ned / NTB scanpix
 • Klopp er taus om Liverpool-jobben

  Jürgen Klopp er taus om Liverpool-jobben som alle kobler ham til. – Det er ikke noe å si, verken i den ene eller andre retningen, sa Klopp til Bild tirsdag. Klopp er storfavoritt til å overta som Liverpool-manager etter Brendan Rodgers.

  Jürgen Klopp
  Foto: HANDOUT / Afp
 • Pettersen utskrevet

  Øystein Pettersen er utskrevet fra Ahus, det skriver 32-åringen på sin Instagram-profil. «Pølsa» ble mandag innlagt, og sa følgende til NRK: – Jeg ligger på Ahus og vet ikke hva som skjer. Kroppen binder vann, og jeg har bundet mye vann siden fredag.

  Han skriver tirsdag at han er frisk, men at kroppen ikke er helt i balanse. Videre står det i meldingen på Instagram at han skal tilbake til Ahus i morgen for flere prøver.

Sendeplan

Kl. Program Kanal