Stein Rohde-Hanssen - Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Skøytepresidenten trakk seg

Skøytepresident Stein Rohde-Hanssen trakk seg fra vervet sitt mandag.

Rohde-Hansen meddelte i et styremøte mandag at han trekker seg som president i Norges Skøyteforbund av personlige årsaker.

Samarbeidsklimaet i styret i NSF har over tid vært av en slik karakter at Stein Rohde-Hanssen ikke har hatt den nødvendige tillit til å lede forbundet videre.

Visepresident Vibecke Sørensen rykker opp som president i NSF.

(NTB)

Siste sport

 • Utestengt i fire kamper

  Chelsea må klare seg uten midtbanespilleren Ramires ut sesongen. Ramires har innrømmet voldelig oppførsel etter at han brukte albuen mot Sunderlands Sebastian Larsson sist helg. Englands fotballforbund (FA) har valgt å utestenge Chelsea-spilleren i fire kamper. Dermed rekker ikke midtbanespilleren flere Premier League-kamper denne sesongen.

 • Brann ligger under til pause

  Varegg leder 2-1 til pause mot Brann og Sandes Ulf ligger under 0-1 mot Sola FK. I tillegg holder Nordstrand følge med Vålerenga og har 0-0 til pause. Ellers er det ingen store overraskelser til pause blant eliteserielagene. Andre omgang sparkes i gang nå.

 • Røymark blir i Färjestad

  Løperen Martin Røymark forlenger kontrakten med svenske Färjestad. 27-åringen har skrevet toårig kontrakt med Karlstad-klubben, melder NTB.

  – En pigg og arbeidsvillig nordmann som alltid kommer til jobben med positiv innstilling, sier Färjestads generalmanager Håkan Loob.

  Färjestad hentet Røymark fra Timrå for to år siden. Han har også spilt SHL-ishockey for Frölunda. I Norge spilte han for Sparta og Manglerud Star.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Fotball-NM; Lyn - Skeid, menn
Fotball-NM; Surnadal – Molde, menn
Fotball-NM; Tverlandet – Bodø/Glimt, menn
Fotball-NM; Brodd – Viking, menn
Fotball-NM; Sarpsborg FK - Sarpsborg 08, menn
NRK Sport direkte
Veien til Ullevaal: NM fotball 1. runde

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)