Hopp til innhold

Luke Shaw av banen med oksygenmaske etter skrekkskade

Manchester United-talentet Luke Shaw (20) ble grusomt hardt taklet og måtte forlate banen på båre.

Luke Shaw ble stygt skadet
Foto: Peter Dejong / Ap

Laster innhold, vennligst vent..

Det var kun spilt drøyt fjorten minutter av oppgjøret mellom PSV Eindhoven og Manchester United da 20 år gamle Luke Shaw satte fart og kom seg gjennom forsvaret til PSV.

PSV Eindhoven v Manchester United

STYGG TAKLING: PSVs Héctor Moreno feller Manchester Uniteds Luke Shaw.

Foto: Michael Kooren / Reuters

Stortalentet førte elegant med seg ballen, men ble stygt taklet av Héctor Moreno i PSV-forsvaret. Det så ut som at leggbeinet ble brekt tvers av og Shaw ble liggende lenge på banen å vri seg i smerter.

Det medisinske apparet kom raskt på banen og Shaw fikk lenge behandling ute på matta.

Etter nesten ti minutter behandling ute på banen, ble Shaw båret av banen med oksygenmaske.

Han ble sendt umiddelbart til sykehus for undersøkelser, og Manchester United bekreftet tirsdag kveld at det dreier seg om et dobbelt beinbrudd.

United tapte 2-1 borte mot PSV, men det blir nok Luke Shaws beinbrudd som blir best husket. Bilder med tillatelse fra Viasat.

Video med tillatelse fra Viasat.

Ingen straff på Moreno

Det har vakt reaksjoner at Hector Morenos takling fikk noen konsekvenser. Det var tydelig at han selv var fortvilet etter taklingene og skjulte ansiktet i hendene da han fikk se Shaws skade.

Laster Twitter-innhold

Mexicanske Moreno brakk selv foten under VM-kampen mot Nederland i 2014.

Han sørget for at PSV utlignet like før pause i kampen, etter at Memphis Deapy hadde gitt Manchester United ledelsen. Depay leverte et kunstmål mot klubben han ble solgt fra i sommer.

Senere scoret Luciano Narsingh på en nydelig kontring for PSV, og sørget for at det blir en meget tung flytur hjem til Manchester for United-spillerne.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

  • To Carlsen-seirer i Tyskland

    Sjakkstjernen Magnus Carlsen vant begge sine partier torsdag og ligger alene på toppen av Chess Classic i tyske Karlsruhe etter seks runder.

    Nordmannen står med fire poeng etter de første seks rundene og har ett poeng ned til sine nærmeste konkurrenter. Torsdagens seirer kom mot Vincent Keymer (Tyskland) og Richard Rapport (Romania).

    Turneringen spilles i formatet «rask klassisk», som betyr at spillerne har 45 minutter på klokka og får ti sekunder ekstra for hvert trekk.

    Alle de seks deltakerne skal møte hverandre to ganger hver innledningsvis, før det er finale, kamp om tredje- og femteplass 2. påskedag.

    Det er første gang turneringen arrangeres etter koronapandemien. Carlsen har vunnet turneringen to ganger tidligere og er tittelforsvarer ettersom han vant i 2019. (NTB)

    Magnus Carlsen Samarkand
    Foto: Lennart Ootes / Fide
  • Medier: Liverpool gir opp Alonso-jakten

    Både The Times og The Telegraph skriver torsdag kveld at Xabi Alonso neppe blir Liverpool-manager når Jürgen Klopp gir seg i sommer.

    Den nåværende Bayer Leverkusen-treneren skal nemlig ønske å bli i den tyske klubben etter sesongen.

    Alonso er i ferd med å lede Leverkusen til klubbens første seriemesterskap. Med åtte kamper igjen av Bundesliga, leder de med ti poeng ned til Bayern München.

    Begge avisene skriver at det er to navn som skiller seg ut for Liverpool når Klopp går av etter ni år i jobben. De er Brighton-manager Roberto de Zerbi og Sportings Ruben Amorim.

    Xabi Alonso
    Foto: Thilo Schmuelgen / Reuters
  • Leicester sparket treneren – skal ha hatt forhold til spiller

    Leicesters kvinnelagstrener Willie Kirk har mistet jobben. Ifølge engelske medier skal grunnen være et forhold til en av klubbens spillere.

    Leicester bekrefter sparkingen på sine nettsider torsdag kveld.

    «Etter en grundig intern disiplinær prosess, har det blitt avdekket at Willie har brutt lagets etiske retningslinjer», heter det i uttalelsen.

    The Guardian og The Athletic melder at Kirk skal ha hatt et forhold til en spiller. Kirk ble suspendert tidligere i mars da klubben skulle etterforske påstandene, og nå har de kommet til den konklusjon at Kirk må gå.

    Kirk ble direktør i klubben i juli 2022 og tok noen måneder senere over treneransvaret.

    Assistenttrener Jennifer Foster og førstelagstrener Stephen Kirby får det midlertidige ansvaret for klubben som er nummer ni i den engelske toppdivisjonen. (NTB)

    Willie Kirk
    Foto: ANDREW BOYERS / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal