Rødkleivautbygging lagt død

Det blir ikke noe skiflyvningsanlegg i Rødkleiva. Det er klart etter at samtlige politiske partier sa et definitivt nei til utbyggingsplanene under et folkemøte i Oslo tirsdag kveld.

Rødkleiva (FOTO: FOTO: KNUT SNARE / SCANPIX)

Rødkleiva (FOTO: FOTO: KNUT SNARE / SCANPIX)

Byrådsleder Erling Lae (H) brukte anledningen i Voksen kirke til å erklære møtet for en begravelse av Rødkleivaprosjektet.

KrFs Hans Olav Syversen repliserte at i denne saken ville selv ikke han tro på noen oppstandelse, til latter blant de omlag 200 fremmøtte og i et for en gangs skyld harmonisk politikerpanel.

Det melder Aksjon Vern Rødkleiva i en pressemelding tirsdag kveld.

Fra RV til FrP slo stortingsrepresentanter og bystyrepolitikere fast at Oslo ikke vil bygge i Rødkleiva.

Skiforeningens styreleder Dag Kaas holdt en innledning om konflikter mellom utbygging og vern i Oslomarka, men nektet fortsatt å gå inn for at den medlemsbaserte markaorganisasjonen skulle mene noe om hoppanlegg i Rødkleiva.

Lenker

Siste nytt

 • Daniel Agger - Foto: ANDREW YATES / Afp
  Foto: ANDREW YATES / Afp

  Forlot klubben på grunn av Rodgers

  Daniel Agger sluttet i Liverpool etter åtte sesonger i sommer. Nå forteller dansken at årsaken var at han ikke var på bølgelengde med manager Brendan Rodgers.

  – Jeg er veldig direkte. Jeg er ærlig og forventer at andre mennesker behandler meg på samme måte. Men kanskje var det feil å forvente seg det, sier Daniel Agger, ifølge The Telegraph.

 • Tap for Holøs i Russland

  Jonas Holøs og hans Lokomotiv Jaroslavl måtte tåle 2-4-tap for Avangard Omsk i den russiske KHL-serien i ishockey mandag.

  Holøs var på isen i 16.24 minutter for Lokomotiv Jaroslavl, som nå står med sju poeng på like mange spilte kamper i den vestre avdelingen i KHL.

Sendeplan

Kl. Program Kanal