Flerret opp hånda etter tap

Etter New York Knicks sitt tap mot Miami Heat i NBA-sluttspillet, klikket det for superstjernen Amare Stoudemire.

NBA/ Knicks forward Stoudemire leaves the American Airlines Arena with his hand in a sling after his team's loss to the Heat in Game 2 of their first round NBA Eastern Conference basketball playoff in Miami

NBA-stjerne og New York Knicks-spiller, Amare Stoudemire, skadet store deler av hånda i ren frustrasjon.

Foto: Andrew Innerarity / Reuters

NBA-spilleren som er en av de største stjernene for New York Knicks, hadde nettopp opplevd Knicks tape 104-94 mot Miami Heat i andre kamp av NBA-sluttspillet.

Halve hånda bare «hang løs»

Tapet var tungt å svelge for Stoudmire, og det var da han bestemte seg for å få ut frustrasjonen sin. Med knyttet neve knuste han glasset som dekket for et brannslokkingsapparat.

– Halve hånda bare «hang løs» Det var virkelig ille. Blodet bare sprutet. Det var derfor ambulansepersonellet ble tilkalt, fordi de trodde han hadde kuttet over en pulsåre, forteller en kilde tilknyttet New York Knicks, ifølge ESPN.com

Blødde og blødde

Lagkameratene var helt sjokkert i spillergarderoben. De kunne ikke tro sine egne øyne. Etter hvert måtte de legge flere håndklær på gulvet, siden basketspilleren ikke stoppet å blø.

Til slutt fikk man stoppet blødningen til NBA-stjernen. Men nå er det tvilsomt om han rekker flere kamper i sluttspillserien mot Miami Heat. Neste kamp blir den tredje kampen mellom disse to lagene, som spilles på torsdag i legendariske Madison Square Garden.

En kamp som definitivt blir uten Stoudemire, på grunn av sin unødvendige skade.

Siste nytt

 • Dale Oen på sokkel

  Den avdøde svømmeren Alexander Dale Oen ble minnet og hedret med statue i Øygarden torsdag. 1100 mennesker med Bergen-ordfører Trude Drevland i spissen var til stede ved avdukingen.

  Det er bildehoggeren Arne Meland (bildet) som har laget statuen.

  Alexander Dale Oen
  Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix
 • Forbundspresident avsatt

  FIFAs visepresident Jeffrey Webb, som også er president for det nord- og mellomamerikanske fotballforbundet CONCACAF, er nå permittert fra stillingen i CONCACAF, melder ESPN. Webb er blant de pågrepne FIFA-toppene i korrupsjonssaken.

  Webb
  Foto: Szilard Koszticsak / Ap

Sendeplan

Kl. Program Kanal