Flerret opp hånda etter tap

Etter New York Knicks sitt tap mot Miami Heat i NBA-sluttspillet, klikket det for superstjernen Amare Stoudemire.

NBA/ Knicks forward Stoudemire leaves the American Airlines Arena with his hand in a sling after his team's loss to the Heat in Game 2 of their first round NBA Eastern Conference basketball playoff in Miami

NBA-stjerne og New York Knicks-spiller, Amare Stoudemire, skadet store deler av hånda i ren frustrasjon.

Foto: Andrew Innerarity / Reuters

NBA-spilleren som er en av de største stjernene for New York Knicks, hadde nettopp opplevd Knicks tape 104-94 mot Miami Heat i andre kamp av NBA-sluttspillet.

Halve hånda bare «hang løs»

Tapet var tungt å svelge for Stoudmire, og det var da han bestemte seg for å få ut frustrasjonen sin. Med knyttet neve knuste han glasset som dekket for et brannslokkingsapparat.

– Halve hånda bare «hang løs» Det var virkelig ille. Blodet bare sprutet. Det var derfor ambulansepersonellet ble tilkalt, fordi de trodde han hadde kuttet over en pulsåre, forteller en kilde tilknyttet New York Knicks, ifølge ESPN.com

Blødde og blødde

Lagkameratene var helt sjokkert i spillergarderoben. De kunne ikke tro sine egne øyne. Etter hvert måtte de legge flere håndklær på gulvet, siden basketspilleren ikke stoppet å blø.

Til slutt fikk man stoppet blødningen til NBA-stjernen. Men nå er det tvilsomt om han rekker flere kamper i sluttspillserien mot Miami Heat. Neste kamp blir den tredje kampen mellom disse to lagene, som spilles på torsdag i legendariske Madison Square Garden.

En kamp som definitivt blir uten Stoudemire, på grunn av sin unødvendige skade.

Siste nytt

 • Dobbeltsculleren klar for VM-finale

  Kristoffer Brun og Are Strandli tok seg torsdag til finale i lettvekt dobbeltsculler i VM i roing. Den norske båten endte på annenplass i sitt semifinaleheat. De ble slått av britiske William Fletcher og Richard Chambers med halvannet sekund.

  brun og strandli
  Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix
 • Chris Froome trekker seg

  Chris Froome trekker seg fra Vuelta a España, melder han på Twitter. Tour de France-vinneren var innblandet i en velt onsdag og tapte over sju minutter til sammenlagtleder Fabia Aru fra Italia. Froome kunne dermed glemme sammenlagtseieren.

  Chris Froome
  Foto: JON NAZCA / Reuters
 • Bulgaria forbi Norge på ranking

  Norges motstander i EM-kvalifiseringen i kveld, Bulgaria, passerer Norge med en plassering på den siste FIFA-rankingen. Norge er på 69.-plass og faller dermed en posisjon siden sist. Argentina topper fortsatt rankingen foran Belgia, Tyskland, Colombia og Brasil. Wales er foran England på FIFA-rankingen for første gang på en niende plass, en plass foran England.

  Høgmo
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Friidrett: Diamond League fra Zürich
4-4-2 EM-kvalifisering fotball menn Bulgaria - Norge
4-4-2 EM kvalifisering Bulgaria-Norge
4-4-2 EM-kvalifisering fotball menn Bulgaria - Norge
4-4-2 EM-kvalifisering fotball menn Bulgaria - Norge