Vincenzo Nibali - Foto: Arturo Rodriguez / Ap
Foto: Arturo Rodriguez / Ap

Nibali sikret trolig seieren

Mye skal skje dersom Vincenzo Nibali ikke står igjen som sammenlagtvinner av Spania rundt etter søndagens avsluttende etappe.

Lørdag sto italieneren nemlig imot offensiven fra Ezequiel Mosquera på etapperittets nest siste dag.

Ove Eriksen kommenterer: Suverent av Vicenzo Nibali

Gang på gang forsøkte Mosquera å stikke fra og krympe forspranget som var på 50 sekunder før den 172 kilometer lange klatreetappen, men Nibali hengte seg på og kom til slutt ett fattig sekund bak etappevinneren Mosquera over målstreken.

Før søndagens etappe fra San Sebastian til Madrid (85 km) leder Liquigas-rytteren med komfortable 41 sekunder på Mosquera.

Slovaken Peter Velits er nummer tre, men altfor langt bak til å kunne yppe seg i kampen om annenplassen.

NRK setter pris på at mange bidrar med meninger, erfaringer og synspunkter i kommentarfeltet. Takk for at du begrunner dine meninger og avstår fra personangrep. Innlegg som ikke følger våre regler for deltakelse kan bli slettet.

Siste sport

  • Löw hyllet i hjembyen

    Joachim Löw er en populær mann i hele Tyskland, men kanskje ekstra mye i hjembyen Schoenau im Schwarzwald. Ordføreren i byen kronet tirsdag Tyskland-treneren til æresborger i byen.

    – Vi er stolte av Joachim Löw. Han har båret med seg navnet til Schoenau over hele verden, sa ordfører Peter Schelshorn.

  • Rogers vant den 16. etappen

  • Fem mann i tet

    Michael Rodgers, José Serpa, Vasili Kiyienka, Cyril Gautier og Thomas Voeckler ligger i front og vil etter alt å dømme gjøre opp om seieren på den 16. etappen i Tour de France. Det er 9 km igjen til mål.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien: Sarpsborg 08 - Aalesund