Vincenzo Nibali - Foto: Arturo Rodriguez / Ap
Foto: Arturo Rodriguez / Ap

Nibali sikret trolig seieren

Mye skal skje dersom Vincenzo Nibali ikke står igjen som sammenlagtvinner av Spania rundt etter søndagens avsluttende etappe.

Lørdag sto italieneren nemlig imot offensiven fra Ezequiel Mosquera på etapperittets nest siste dag.

Ove Eriksen kommenterer: Suverent av Vicenzo Nibali

Gang på gang forsøkte Mosquera å stikke fra og krympe forspranget som var på 50 sekunder før den 172 kilometer lange klatreetappen, men Nibali hengte seg på og kom til slutt ett fattig sekund bak etappevinneren Mosquera over målstreken.

Før søndagens etappe fra San Sebastian til Madrid (85 km) leder Liquigas-rytteren med komfortable 41 sekunder på Mosquera.

Slovaken Peter Velits er nummer tre, men altfor langt bak til å kunne yppe seg i kampen om annenplassen.

NRK setter pris på at mange bidrar med meninger, erfaringer og synspunkter i kommentarfeltet. Takk for at du begrunner dine meninger og avstår fra personangrep. Innlegg som ikke følger våre regler for deltakelse kan bli slettet.

Siste sport

 • bastian - Foto: ROBERT MICHAEL / Afp
  Foto: ROBERT MICHAEL / Afp

  Tilbyr Schweinsteiger sangtimer

  Bastian Schweinsteiger kom med en unnskyldning etter at en video av han som synger at Borussia Dortmund er en gjeng horesønner ble offentliggjort for publikum. Nå har klubben kommet med et svar til midtbanespilleren:

  «Kjære Bastian Schweinsteiger. Det er helt normalt å drikke litt hveteløl og slippe ut følelser etter å ha vunnet et VM-gull. Vi har alltid tenkt på deg som en rettferdig idrettsmann, og aksepterer selvsagt unnskyldningen din. Vi ønsker deg en fortsatt fin ferie i Kroatia. PS: Hvis du noen gange trenger sangtimer, bare si ifra. Vi hjelper gjerne til!»

 • Gamboa nærmer seg WBA

  Kun arbeidstillatelsen gjenstår før Chrstian Gamboia kan melde overgang fra Rosenborg til West Bromwich Albion, melder TV2. Costa Ricaneren har bestått den medisinske sjekken i klubben.

 • Thomas i Sky ut 2016

  Den britiske syklisten Geraint Thomas har skrevet ny toårskontrakt med Team Sky. I Tour de France var han eneste brite som fullførte storrittet. Der endte Thomas på 22.-plass i sammendraget.

Sendeplan

Kl. Program Kanal