Trener Ulrik Wilbek instruerer sine spillere under en time out i finalen. - Trener Ulrik Wilbek instruerer sine spillere. - Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

Trener Ulrik Wilbek instruerer sine spillere.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

Nekter å møte Danmark

Trykkingen av Muhammed-karikaturene skaper problemer for dansk herrehåndball. Nå nekter Egypt å spille mot det danske herrelandslaget.

På grunn av at danske aviser trykket de omstridte Muhammed-tegningene går trolig to planlagte treningskamper i vasken for de danske håndballherrene.

Landslagstrener Ulrik Wilbæk har i hvert fall avskrevet turen til Egypt.

- Siden vi fikk invitasjonen fra det egyptiske håndballforbundet, har vi så å si ikke hørt et ord derfra. Vi har ikke fått vite at de ikke vil spille kampene, men det ligger vel i luften, sier Wilbæk.

Dermed kommer det til å bli treningssamling på Skodsborg Kurhotel i Danmark i stedet. Det danske herrelandslaget er nærmest som stamgjester å regne på dette hotellet.

(NTB)

Siste nytt

 • Slutter som landslagstrener i bandy

  Christer Lystad (42) har trukket seg fra jobben som A-landslagstrener i bandy. Det opplyser Norges Bandyforbund i en pressemelding mandag.

  Han har vært gjennom en operasjon, og ønsker å prioritere familie og jobb i tiden framover. Han ble ansatt som ny landslagstrener i september i fjor.

 • Gareth Bale - Foto: GERARD JULIEN / Afp
  Foto: GERARD JULIEN / Afp

  Må muligens hvile mot Liverpool

  Gareth Bale sliter med en strekk og må muligens stå over mesterligakampen mellom Real Madrid og Liverpool onsdag, skriver Marca.

 • Sævik månedens talent i september

  Karina Sævik har imponert både i eliteserien og for J19-landslaget i høst. Avaldsnes-spilleren er kåret til månedens fotballtalent for september. Det er en jury bestående av Nils Johan Semb, Gøril Kringen og Leif Gunnar Smerud som har valgt 18-åringen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 1.divisjon: Sandefjord - Tromsø