Trener Ulrik Wilbek instruerer sine spillere under en time out i finalen. - Trener Ulrik Wilbek instruerer sine spillere. - Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

Trener Ulrik Wilbek instruerer sine spillere.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

Nekter å møte Danmark

Trykkingen av Muhammed-karikaturene skaper problemer for dansk herrehåndball. Nå nekter Egypt å spille mot det danske herrelandslaget.

På grunn av at danske aviser trykket de omstridte Muhammed-tegningene går trolig to planlagte treningskamper i vasken for de danske håndballherrene.

Landslagstrener Ulrik Wilbæk har i hvert fall avskrevet turen til Egypt.

- Siden vi fikk invitasjonen fra det egyptiske håndballforbundet, har vi så å si ikke hørt et ord derfra. Vi har ikke fått vite at de ikke vil spille kampene, men det ligger vel i luften, sier Wilbæk.

Dermed kommer det til å bli treningssamling på Skodsborg Kurhotel i Danmark i stedet. Det danske herrelandslaget er nærmest som stamgjester å regne på dette hotellet.

(NTB)

Siste nytt

 • Gråvær under cupfinalen

  Det er overskyet og lett regn i Oslo i timene før cupfinalen i Oslo. Trolig må publikum på Ullevaal forberede seg på en våt og kald opplevelse søndag ettermiddag. Kampen mellom Odd og Molde starter kl 13.15.

 • MYANMAR-ASEAN-DIPLOMACY - Foto: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT / Afp
  Foto: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT / Afp

  Medvedev uteblir fra sjakk-VM

  Russlands statsminister Dmitrij Medvedev dropper sin planlagte tur til VM i sjakk. Det bekrefter VM-sjef Ilya Merenzon overfor NRK. Det er fortsatt ikke kjent hvorfor. Senest i går kveld ble det annonsert at Medvedev skulle komme til Sotsji for å gjøre Carlsens første trekk.

 • Lionel Messi - Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters
  Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters

  Messi tidenes målscorer i La Liga

  Lionel Messi satte scoringsrekord i Spania med sitt hattrick mot Sevilla lørdag. Barcelona-stjernen er oppe i 253 seriemål.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup skøyter
Verdenscup skøyter
Vinterstudio
Vinterstudio
Sesongstart langrenn: Klassisk sprint, finaler
Sesongstart langrenn
V-cup hopp: 1. omgang
4-4-2 NM fotball cupfinale menn: 4-4-2 NM fotball cupfinale menn Odd - Molde
4-4-2 NM fotball cupfinale Odd - Molde
Før cupfinale menn: Molde - Odd
Sjakk-VM 2014: Parti 11 - Magnus Carlsen og Viswanathan Anand