TO MÅL: Amin Askar scora to mål i løpet av eit kvarter.

• Rikard Norling

SKADETRØBBEL: Rikard Norling må igjen klare seg uten tre av midtstopperne.

Sjå direkteoppdatering nedst i saka!

Etter å ha gått til pause med uavgjort, etter ein målfest av ein første omgang, var det duka for ein svært spennande andre omgang.

I 68. minutt scorar Elyounoussi sitt tredje mål på straffe, etter at Jonas Grønner tar ned Chima Chukwu innanfor 16-meteren. Dermed tar serieleiaren leiinga også i kampen mot Brann.

Med overtaket begynner Molde å yppe seg for alvor. Brann får ein kontringsmulighet som endar i eit feilslått hjørnespark. Molde held på ballen dei neste minutta til MFK-spissen Fredrik Gulbrandsen sikrar ei solid 4–2 leiing til heimelaget.

Målfest i første omgang

Det tok Molde 13 minutt å score mot Brann på Aker stadion i Molde. Mohamed Elyounoussi set ballen i eit opent mål etter at Leciejewski feilbereknar på bakarste stolpe.

Men like etter endra heile kampen karakter, og Brann tar kontroll.

I det 20. minutt set Amin Askar ballen i mål for Brann og utliknar på raudtrøyene sin første sjanse i kampen.

Berre sju minutt seinare er Amin Askar igjen på jakt, og sørgar for at Brann tar leiinga mot serieleiaren. Askar lurer heile Molde-forsvaret og kjem aleine med keeper. Molde-forsvaret ropar på offside.

Elyounoussi har på ingen måte tenkt å la Askar herje som han vil på Aker stadion. Heilt på tampen av første omgang scorar Elyounoussi igjen, med god hjelp frå innlegget til Martin Linnes.

Laga gjekk til pause med stillinga 2 – 2.

Første siger på 8 år?

Sist Brann vann i Rosenes by var i 2006. Då sørga Charlie Miller og Petter Vaagan Moen for 2-0-seier for raudtrøyene. Sidan den gong er det blitt fem tap og ein uavgjort i serien, i tillegg til den horrible 0-8-kampen i cupen i gullåret 2007.

Då Brann slo Molde på bortebane sist, sat Erik Huseklepp på benken. I dag håpar brannsupporterane han skal vise at han har funne tilbake til scoringsforma etter målet mot Fyllingsdalen i cupen onsdag.

Det gjer Huseklepp sjølv også. 29-åringen står så langt utan fulltreffarar, og med berre ei målgivande pasning i serien.

– Eg håpar dette målet kan hjelpe til at eg får litt meir sjølvtillit framfor mål. Eg føler at spelet mitt har vore brukbart, sa Huseklepp til NRK etter 3-1-sigeren i Fyllingsdalen.

• Højlund punkterte kampen – reddet Manchester United

Danske Rasmus Højlund avgjorde for Manchester United da han satte 4–2 mot Sheffield United etter fremspill av Bruno Fernandes.

Portugiseren ble kampens store spiller for de rødkledde vertene.

Han utlignet til 2-2 fra straffemerket etter en time, og 20 minutter senere knallet han inn 3–2 fra distanse.

Før hvilen sto Fernandes også for frisparket som et par trekk senere ga Manchester Uniteds første utligning.

Hjemmelaget dominerte banespillet tungt og kom til flere store sjanser, men gikk likevel til pause på 1-1.

En fæl feilpasning fra vertenes keeper André Onana ga Jayden Bogle muligheten til å snappe ballen, gå på løp og score fra skrått hold.

Ledelsen varte ikke lenge. Sju minutter senere stusset Harry Maguire inn utligningen.

Tidlig i 2.-omgangen ble Old Trafford-publikummet rystet igjen. Ben Brereton Diaz sørget for at det sto 1-2 på lystavla etter fine Sheffield United-kombinasjoner.

Manchester United tok seg opp til 6.-plassen med onsdagens seier. Klubben har kun vunnet to av sine åtte siste kamper i Premier League.

Helst sist ligger Sheffield United med sine 16 poeng fra 34 kamper. Dert er ti poeng opp til riktig side av nedrykksstreken. (NTB/NRK)

Britain Soccer Premier League
  • Skaslien og Nedregotten videre i curling-VM

Det norske ekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten vant sin sjette kamp på rad da Sveits ble slått 6-5 den blandede parturneringen i curling-VM.

Tidligere onsdag slo de Italia 7-4. Dermed topper duoen gruppe A sammen med Sveits og er klar for utslagsrundene allerede før siste kamp i grunnspillet.

Torsdag venter Spania, som ligger sist i gruppe A.

Det gjelder å komme seg blant de tre beste i gruppen. Vinneren går direkte til semifinalen, mens to de to neste skal ut i utslagsrunde mot toer- og treerlagene fra gruppe B.

Skaslien og Nedregotten spiller sitt første mesterskap sammen siden de tok sølv i Beijing-OL i 2022. (NTB)

Nedregotten og Skaslien
  • Kolstad tok første stikk i semifinalen mot Drammen

Kolstad gikk hardt ut på vei mot 32-26-seier over Drammen i lagenes første semifinalekamp i håndballsluttspillet.

Seriemesteren ledet med fem mål i egen hall før DHK noterte sitt første. Bortsett fra en kort periode tidlig i 2.-omgangen ble duellen aldri spennende og Kolstad vant med seks mål.

Semifinalen spilles i best av tre oppgjør. Kolstad kan avgjøre serien med borteseier mandag.

Den andre semifinalen er mellom Elverum og ØIF Arendal.

Kolstad er regjerende sluttspillmester. Inntil fjorårets finaletap hadde Elverum vunnet turneringen ni ganger på rad. (NTB)

REMA1000-ligaen: Kolstad-Elverum 29–28.