Video Jamaicansk sprinter testet positivt - Foto: Nyhetsspiller /

Jamaicansk sprinter har avgitt positiv dopingprøve

Jamaica-sprinter dopingmistenkt

Den jamaicanske sprinteren Steve Mullings har avgitt positiv dopingprøve for andre gang i sin karriere, ifølge jamaicanske aviser.

Så langt er det bare A-prøven fra Jamaica-mesterskapet i juni som er analysert. Også B-prøven må være positiv hvis han skal bli tatt for doping.

Mullings har tredje beste tiden på 100 meter denne sesongen med 9,80 sekunder, og den femte beste med 20,11 på 200 meter. Han var dermed ventet å være med i medaljekampen i VM i Daegu i Sør-Korea om drøye to uker.

Mullings er tatt for doping tidligere, og sonet to års utestengelse fra 2004 til 2006. Hvis han blir funnet skyldig i doping denne gangen også, betyr det trolig slutten på 28 år gamle Mullings' karriere.

Han deltok på Jamaicas lag som er regjerende verdensmester på 4 x 100 meter.

Steve Mullings - Steve Mullings risikerer livstids-utestengelse hvis han nok en gang blir dømt for doping - Foto: Mike Stobe / Afp

Steve Mullings risikerer livstids-utestengelse hvis han nok en gang blir dømt for doping

Foto: Mike Stobe / Afp

Siste sport

 • drogba - Foto: GLYN KIRK / Afp
  Foto: GLYN KIRK / Afp

  Mourinho vurderer Drogba

  Chelsea-manager José Mourinho leker med tanken om å hente klubbhelten Didier Drogba «hjem» til Stamford Bridge.

  – Som stallspiller kan Didier være en viktig brikke for alle lag. Vi føler at Didier tilhører oss. Kommer han tilbake som spiller for ett eller flere år? La oss se hva som skjer, sier Mourinho til Sky Sports.

 • Enig om nedbetalingsplan

  Vålerenga ble 28. juni dømt til å betale Stabæk 6,2 millioner kroner for urettmessig heving av opsjonsavtalen om Herman Stengel. Nå er klubbene enige om en nedbetalingsplan.

  «Vålerenga Fotball skal innbetale 2/3 av beløpet innen 1.9.2014 og det resterende over en periode fram til sensommeren 2015. Dette reduserer rentekostnadene vesentlig. », skriver klubben i en pressemelding.

 • Kongsvinger får lisens

  Kongsvinger Knights har fått innvilget sin søknad om spill i Get-ligaen kommende sesong. Laget fikk tilbud om å ta Tønsbergs plass etter at de søkte om å få spille i 1. divisjon i stedet for Get-ligaen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal