Jamaica-sprinter dopingmistenkt

Den jamaicanske sprinteren Steve Mullings har avgitt positiv dopingprøve for andre gang i sin karriere, ifølge jamaicanske aviser.

Video Jamaicansk sprinter testet positivt

Jamaicansk sprinter har avgitt positiv dopingprøve

Så langt er det bare A-prøven fra Jamaica-mesterskapet i juni som er analysert. Også B-prøven må være positiv hvis han skal bli tatt for doping.

Mullings har tredje beste tiden på 100 meter denne sesongen med 9,80 sekunder, og den femte beste med 20,11 på 200 meter. Han var dermed ventet å være med i medaljekampen i VM i Daegu i Sør-Korea om drøye to uker.

Mullings er tatt for doping tidligere, og sonet to års utestengelse fra 2004 til 2006. Hvis han blir funnet skyldig i doping denne gangen også, betyr det trolig slutten på 28 år gamle Mullings' karriere.

Han deltok på Jamaicas lag som er regjerende verdensmester på 4 x 100 meter.

Steve Mullings

Steve Mullings risikerer livstids-utestengelse hvis han nok en gang blir dømt for doping

Foto: Mike Stobe / Afp

Siste nytt

 • Clyne klar for Liverpool

  Høyrebacken Nathaniel Clyne ble onsdag presentert som Liverpool-spiller. 24-åringen kommer fra spill i Southampton og har signert en langtidskontrakt. – Dette er en drøm som går i oppfyllelse for meg, sier Clyne. Han har fem landskamper for England.

   Nathaniel Clyne
  Foto: DARREN STAPLES / Reuters
 • Skarsfjord fikk en kamps karantene

  Hønefoss-trener Rune Skarsfjord må se neste kamp fra tribunen etter å ha blitt utvist i 1-2-tapet mot Åsane i 1. divisjon. Treneren ble utvist da en Åsane-spiller slapp unna kort for en hard takling. Skarsfjord skjelte da ut dommeren.

  Rune Skarsfjord
  Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
FIFA Fotball-VM 2015: VM-studio
FIFA Fotball-VM 2015: Japan - England