Ishockey

Ishockey-VM 2016

Oppsummert

• Her kan du følge Norges siste VM-kamp mot Latvia fra klokken 15.15.
  • Kvartfinalehåpet røk med tapet for Russland mandag, men senere sørget Tyskland for norsk plass i A-VM også neste år.
  • Canada vann ishockey-VM

Canada er verdsmeister i ishockey etter 2-0 over Finland i finalen. Connor McDavid scora det første målet etter 11.24 i første periode. Matt Duchene sette 2-0 i tomt bur eitt sekund før slutt. Canada vann skotstatistikken 32-16.

• Russland tok bronsen

Russland tok bronsen i årets VM med solide 7-2 over USA i bronsefinalen i dag. Perioderesultata var 2-0, 3-1 og 2-1. Canada møter Finland i finalen i kveld.

• Canada til VM-finalen

Canada slo USA 4-3 i ei jamn semifinale og skal møte Finland i VM-finalen søndag. Canada leia 2-0 ved første pause, menetter to periodar stod det 3-3. Canadas sigersmål kom etter berre 1.34 i den siste perioden.

• Canada mot Finland i finalen

Canada
  • Finland klare for VM-finalen

Finland er klare for finalen i ishockey-VM, etter å ha slått Russland i semifinalen. Det var vertsnasjonen som kom best i gang og tok ledelsen etter bare tre minutter, men i midtperioden scoret finnene to ganger. I tredje periode fastsatte de sluttresultatet til 3-1.

ICEHOCKEY-WORLD/
Russland ledet 2-0 etter 2 perioder i hockey-kampen mot Norge. Her er de to målene.
Tsjekkia - Norge andre periode
VM ishockey Norge - Tsjekkia
Tsjekkia 2 første mål mot Norge

• Casper Ruud til finale i Barcelona

For andre gang på en uke er Casper Ruud klar for finale. Han vant 7–6 (8-6), 6–4 mot argentinske Tomas Martin Etcheverry i ATP-turneringen i Barcelona.

I søndagens finale venter Stefanos Tsitsipas eller serbiske Dusan Lajovic.

Casper Ruud
  • Karina Sævik ble Vålerenga-helt med to perlemål

Karina Sævik scoret begge målene da Vålerenga slo Røa 2-0 i Toppserien lørdag ettermiddag. De blåkledde fra Oslo øst står med to seirer etter to kamper i Toppserien.

Onsdag vanter nok et lokaloppgjør for VIF når Stabæk kommer på besøk.

Toppserien fotball 2023: Vålerenga - LSK Kvinner
  • Hansen og Barcelona med kjempesmell i semifinalen

Caroline Graham Hansen og Barcelona er storfavoritter til å vinne mesterligaen, men røk på et bananskall i første semifinalekamp mot Chelsea. Det endte med 0-1-tap.

Erin Cuthbert ble kampens eneste målscorer like før pause, og de blåkledde tar med seg en 1-0-ledelse til returoppgjøret i London neste lørdag.

Chelseas Guro Reiten kom inn som innbytter på overtid, mens Ingrid Syrstad Engen ble byttet ut etter en drøy time. Hansen spilte hele kampen for Barcelona.