Hushovd - Thor Hushovd og BMC stiller med et stjernespekket lag i sykkelklassikeren Ronde van Vlaanderen. - Foto: ERIC GAILLARD / Reuters

Thor Hushovd og BMC stiller med et stjernespekket lag i sykkelklassikeren Ronde van Vlaanderen.

Foto: ERIC GAILLARD / Reuters

Hushovd og co. med stjernelag

BMC-laget får flere stjerner enn Thor Hushovd å spille på i sykkelklassikeren Ronde van Vlaanderen søndag.

Storlaget varter opp med sitt råeste stjernemannskap og opptil flere potensielle vinnere til sesongens annen storklassiker.

2007-vinner Alessandro Ballan fra Italia er satt opp som lagets kaptein. I tillegg står blant andre Hushovd, Philippe Gilbert, Greg Van Avermaet, George Hincapie og Marcus Burghardt på startstreken.

Ballan og Van Avermaet har vist god form den siste tiden og regnes som lagets sterkeste kort.

Selv med stjerner på rad og rekke har laget kun sikret en seier så langt i sesongen. Den kom med Tour de France-mester Cadel Evans i Criterium International forrige uke.

Gilbert er nettopp friskmeldt etter tannverk.

(NTB)

Siste nytt

 • Stortap for Byåsen

  Byåsen tapte 23-31 for kroatiske Podravka Koprivnica i semifinalen i mesterliga-kvalifiseringen i håndball for kvinner lørdag kveld. Maria Hjertner scoret 6 mål for Byåsen.

 • Phillip Sjøen og Daniel-Andre Tande - Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix
  Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix

  Tande ledet, men ble disket

  Daniel Andre Tande hoppet til ledelse i 1. omgang i Sommer Grand Prix-rennet i Almaty lørdag, men ble disket. Tande ble kalt inn til kontroll på sletta, og det viste seg at hoppdressen var for stor rundt magen.

  – Dette er kjempesynd etter det fantastiske hoppet hans, sa landslagstrener Jermund Lunder.

  Phillip Sjøen endte på en noe skuffende 9. -plass etter at han viste gode takter under fredagens trening. Sloveneren Jernej Damjan vant rennet foran japanske Reruhi Shimizu.

 • Vålerengas is-problemer fortsetter

  Vålerenga gikk på et knusende nederlag da de tapte 6-1 for Sparta Sarpsborg i eliteserien i ishockey. Det er klubbens tredje tap på fire serierunder. Oslo-laget ble knust i andre periode, da Sparta økte fra 1-0 til 5-0. Vålerenga ligger nå nest sist på tabellen med bare poengløse Kongsvinger bak seg.

Sendeplan

Kl. Program Kanal