Hushovd i nye dueller mot Cavendish

Kan Thor Hushovd kjempe skulder mot skulder med Mark Cavendish i spurtoppgjørene i Spania Rundt ?

Mark Cavendish foran Thor Hushovd

Thor Hushov måtte se ryggen til Mark Cavendish mange ganger i Tour de France

Foto: ERIC GAILLARD / Reuters
Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Thor Hushovd er nå bedre restituert etter kragebeinsbruddet enn han var i Frankrike Rundt i juli. Det kan bety at han er klar til å gi Mark Cavendish og resten av verdenseliten av sprintere tøffere kamp om pallplasseringene.

For alle verdens beste sprintere er på plass i Spania: Cavendish, Hushovd, Farrar, Dean, Petacchi, Bennati, Freire, Førster og Haedo.

Kommer Thor Hushovd til å slå Mark Cavendish i Spania Rundt? Diskuter nederst i saken!

Kamp om poengtrøya

Det betyr hard kamp om poengtrøya som Thor Hushovd vant i 2006. Da hadde Grimstad-rytteren også 3 dager i ledertrøya og vant en etappeseire. Også i 2005 vant Thor en etappe.

Les også: - Ingen fare for Thor Hushovd

Noen av sprinterne vil gjennomføre Spania Rundt, mens andre vil bruke etapperittet som oppkjøring til VM i Australia om en drøy måned. Mye tyder vel på at Thor Hushovd ikke kommer til å fullføre. Etter VM i 2006 sa han at det ble for mye å kjøre hele Spania Rundt i forkant av VM. Denne vurderingen gjelder nok fortsatt.

Siste nytt

 • Rio Ferdinand legger opp

  Rio Ferdinand har bestemt seg for å avslutte fotballkarrieren. Midtstopperen er mest kjent for sine mange år i Manchester United, der han blant annet vant Champions League i 2008. Han fikk også 81 landskamper for England og scoret tre mål.

  Rio Ferdinand
  Foto: MARKUS LEODOLTER / Afp
 • Ser lysere ut for Herlovsen

  Isabell Herlovsen måtte gå ut med en skade i gårsdagens privatlandskamp med Finland. Lørdag rapporteres det at hun kan gå på beinet, men at hun skal gjennom en MR-undersøkelse klokken 17 i ettermiddag, for å få flere svar. Planen er uansett at hun setter seg på flyet til Canada i morgen tidlig.

  Isabell Herlovsen på trening
  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien: Haugesund - Start
4-4-2 Eliteserien: Molde - Sandefjord
Friidrett: Diamond League fra Eugene
Friidrett: Diamond League fra Eugene