Jonas Holøs - Jonas Holøs i Colorado-drakten - Foto: BRUCE BENNETT / Afp

Jonas Holøs i Colorado-drakten

Foto: BRUCE BENNETT / Afp

Holøs tilbake i NHL

Jonas Holøs har fått fornyet tillit i NHL-klubben Colorado Avalanche.

- Jeg har blitt kalt opp igjen til Colorado, men vet ikke om jeg skal spille enda, sier Jonas Holøs i en kort melding til NRK.

Sendt til farmerlaget

Sarpingen ble for en uke siden sendt ned til farmerlaget Lake Erie Monsters. Det ble et kort opphold, men han rakk å spille tre kamper. Blant annet vant han og laget 4-2 mot landslagskollegaen Mathis Olimb og hans lag Rockford IceHogs.

Fikk beskjed i natt

I natt tapte Lake Erie Monsters 3-2 mot Oklahoma City etter overtid. Holøs fikk minus to poeng i protokollen. Etter kampen fikk han altså beskjed om at han skal opp til NHL-laget igjen.

Nå er backen igjen klar for å spille kamper i NHL for Colorado Avalanche, og kan være i aksjon allerede i natt. Da spiller Avalanche hjemme mot Minnesota Wild.

- Det skjer veldig fort her. Jeg får bare vente å se, sier Holøs til NRK.

Siste nytt

 • Norsk bronse i VM

  Norge vant bronsemedalje i dagens lagkonkurranse på 300 meter helmatch for herrer under VM i skyting. Odd Arne Brekne, Simon Kolstad Claussen og Ole Kristian Bryhn skjøt på det norske laget.

  Dette var Norges sjette medalje i årets VM, og Ole Kristian Bryhn har vært med på fem av dem.

 • Ole Gunnar Solskjær - Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
  Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix

  Ole Gunnar Solskjær vil snakke

  Ole Gunnar Solskjær vil snakke om bruddet med Cardiff på en egen pressekonferanse senere i dag. Det bekrefter Solskjærs agent, Jim Solbakken, til NRK.no.

 • Avviser Cardiff-dialog

  I følge Wales Online avviser Tony Pulis at han er blitt kontaktet av Cardiff vedrørende jobben som klubbens manager. Pulis uttalte under en spørsmålsrunde i Malaysia at han foretrekker en jobb i Premier League. Waliseren har vært blant de heteste kandidatene til å ta over Cardiff-jobben etter Ole Gunnar Solskjær.

  Tidligere i dag ga også Paul Hartleys klubb, Dundee, klar beskjed om at manageren ikke forlater klubben til fordel for Cardiff.

Sendeplan

Kl. Program Kanal