Jonas Holøs - Jonas Holøs i Colorado-drakten - Foto: BRUCE BENNETT / Afp

Jonas Holøs i Colorado-drakten

Foto: BRUCE BENNETT / Afp

Holøs tilbake i NHL

Jonas Holøs har fått fornyet tillit i NHL-klubben Colorado Avalanche.

- Jeg har blitt kalt opp igjen til Colorado, men vet ikke om jeg skal spille enda, sier Jonas Holøs i en kort melding til NRK.

Sendt til farmerlaget

Sarpingen ble for en uke siden sendt ned til farmerlaget Lake Erie Monsters. Det ble et kort opphold, men han rakk å spille tre kamper. Blant annet vant han og laget 4-2 mot landslagskollegaen Mathis Olimb og hans lag Rockford IceHogs.

Fikk beskjed i natt

I natt tapte Lake Erie Monsters 3-2 mot Oklahoma City etter overtid. Holøs fikk minus to poeng i protokollen. Etter kampen fikk han altså beskjed om at han skal opp til NHL-laget igjen.

Nå er backen igjen klar for å spille kamper i NHL for Colorado Avalanche, og kan være i aksjon allerede i natt. Da spiller Avalanche hjemme mot Minnesota Wild.

- Det skjer veldig fort her. Jeg får bare vente å se, sier Holøs til NRK.

Siste nytt

 • Swansea henter argentinsk VM-spille

  Federico Fernandez er klar for Swansea. Ifølge walesonline betaler klubben syv millioner pund for forsvarsspilleren. De siste årene har 25-åringen vært i Napolis eie, men sist sesong var han utlånt til spanske Getafe. Han fikk sin VM-debut for Argentina i sommer.

 • Barcelonas anke avvist

  Barcelona ble i vår ilagt en 14 måneders straff som innebar at de ikke kunne kjøpe og selge spillere.

  Klubben anket straffen og dermed kunne de handle som normalt i sommer, der de blant annet hentet Luis Suárez fra Liverpool.

  Nå skriver Reuters at anken er avvist og dermed kan de ikke kjøpe spillere i de to neste transfervinduene i januar 2015 og sommeren 2015.

  NRK.no kommer tilbake med mer.

 • Tre norske plassar i sykkel-VM

  Som venta får Noreg ha med tre ryttarar i landevegsrittet for menn i sykkel-VM i Spania om ein månad. Noreg er nummer 15 på den siste verdsranking med 240 poeng. Det gir tre norske VM-plassar.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM svømming og stup
EM svømming og stup: Stup 10 m synkron menn, finale
EM svømming og stup
EM svømming og stup: Svømming, semifinaler og finaler
EM svømming og stup
EM svømming og stup: Svømming, semifinaler og finaler