Jonas Holøs - Jonas Holøs i Colorado-drakten - Foto: BRUCE BENNETT / Afp

Jonas Holøs i Colorado-drakten

Foto: BRUCE BENNETT / Afp

Holøs tilbake i NHL

Jonas Holøs har fått fornyet tillit i NHL-klubben Colorado Avalanche.

- Jeg har blitt kalt opp igjen til Colorado, men vet ikke om jeg skal spille enda, sier Jonas Holøs i en kort melding til NRK.

Sendt til farmerlaget

Sarpingen ble for en uke siden sendt ned til farmerlaget Lake Erie Monsters. Det ble et kort opphold, men han rakk å spille tre kamper. Blant annet vant han og laget 4-2 mot landslagskollegaen Mathis Olimb og hans lag Rockford IceHogs.

Fikk beskjed i natt

I natt tapte Lake Erie Monsters 3-2 mot Oklahoma City etter overtid. Holøs fikk minus to poeng i protokollen. Etter kampen fikk han altså beskjed om at han skal opp til NHL-laget igjen.

Nå er backen igjen klar for å spille kamper i NHL for Colorado Avalanche, og kan være i aksjon allerede i natt. Da spiller Avalanche hjemme mot Minnesota Wild.

- Det skjer veldig fort her. Jeg får bare vente å se, sier Holøs til NRK.

Siste sport

  • Cavendish dropper Giro d'Italia

    Den britiske sprintspesialisten Mark Cavendish stiller ikke til start i årets Giro d'Italia. Han satser i stedet alt på Tour de France denne sesongen, melder NTB. – Som alle vet er Tour de France mitt hovedmål denne sesongen. Jeg stiller ikke i Giroen. Det er trist, for jeg har gjort det bra der tidligere, sier han. Cavendish har slitt med skader og sykdom denne sesongen.

  • Kreftrammet West Ham-talent døde

    West Ham-angriper Dylan Tombides (20) gikk bort fredag formiddag etter lang tids kreftsykdom, skriver klubben i en pressemelding. Tombides debuterte for klubbens førstelag i 2012.

  • Nadal utslått i Monte Carlo

    Verdensener Rafael Nadal tapte 7-6, 6-4 i kvartfinalen i Monte Carlo Masters på fredag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)