Itxako - Larvik

Returoppgjøret i mesterligafinalen i håndball mellom Itxako og Larvik endte 25-24. Med det er Larvik mesterligavinnere.

Leganger

Cecilie Leganger stod meget godt mot Itxako i aften.

Itxako Reyno De Navarro - Larvik 25-24

- Slutt - LARVIK ER MESTERLIGAVINNERE. Larvik taper denne kampen med ett mål, men hadde med seg en tomålseier fra det første oppgjøret. Larvik er med det historiske, som det første norske laget som er vinner mesterliga-gull. Larvik startet meget godt og ledet på det meste med fem mål, men Itxako kom tilbake og gjorde det meget spennende, men ble stoppet av angrepsfeil.

60 min - Straffe Itxako. Martin scorer sitt tiende mål i denne kampen. 25-24

60 min - Angrepsfeil Larvik.

60 min - Angrepsfeil Itxako.

59 min - Hammerseng setter inn utligningen. 24-24

59 min - Time out Larvik.

58 min - Itxako er i førineg for første gang i kampen. 24-23

58 min - Straffe Itxako. Martin scorer. 23-23

57 min - Hammerseng setter ballen i tverrliggeren.

57 min - Straffe Itxako. Rantala kommer inn. Martin setter ballen elegant over Rantala. 22-23

55 min - Johansen er frampå igjen. 21-23

55 min - Johansen svever inn Larvik sitt 22 mål. 21-22

55 min - Barbosa banker inn til 21-21

55 min - Sulland slurver og setter ballen rett i blokka. Itxako tar over.

54 min - Straffe Itxako. Martin lobber over Leganger. 20-21

53 min - Larsen må ut med skade.

53 min - Rødt kort til Barno. Må opp på tribunen.

52 min - Mørk scorer for Larvik. 19-21

52 min - Abuerra setter inn et godt skudd for vertene. 19-20

51 min - Martin kontrer inn nok et mål. 18-20

51 min - Martin reduserer for Itxako. 17-20

50 min - Time out Itxako.

50 min - Straffe Larvik. Sulland gjør som hun pleier og setter inn sitt tiende mål for kvelden. 16-20

49 min - Leganger redder skuddet fra Barbosa.

48 min - Straffe Itxako. Martin brenner. Setter ballen i stolpen.

48 min - Straffe Larvik. Sulland står fortsatt med 100 prosent fra straffemerket i aften. 16-19

47 min - Utvisning til Pinedo.

47 min - Martin setter ballen inn fra vingen. Denne kunne Leganger ha tatt. 16-18

47 min - Riegelhuth er sikker fra høyre kant. 15-18

46 min - Macarena setter ballen mellom bena på Leganger. 15-17

44 min - Johansen stormer inn fra sin kant og setter inn Larvik sitt 17 mål. 14-17

44 min - Ny god redning av Leganger.

43 min - Passivt for Larvik, Itxako tar over.

41 min - Turey setter ballen bak Leganger. 14-16

40 min - Fernandez setter ballen i tverrliggeren.

38 min - Straffe Itxako. Leganger redder. Sterkt gjort av den rutinerte keeperen.

37 min - Larsen setter inn nok et mål mens hun blir sterkt presset. 13-16

37 min - Turey banker inn til 13-15

36 min - Breivang svarer med en gang. 12-15

36 min - Macarena 12-14

35 min - Herlig mål av Hammerseng, som finter seg fri og setter ballen til side for Navarro. 11-14

34 min - Angrepsfeil Itxako.

33 min - Riegelhuth setter inn returen etter at Sulland har brent et skudd. 11-13

33 min - Fernandez setter inn nok et mål fra strek. 11-12 Blir liggende nede etter skuddet og holder seg til låret.

32 min - Larsen banker inn et etterlengtet mål for Larvik. 10-12

31 min - Itxako går i angrep og andre omgang er i gang.

- Pause - Larvik startet mesterlig og ledet på det meste 5-10, mye takket være Sulland sine straffer. Utover mot slutten av første omgang så tok vertene mer og mer over og holdt på å få 11-11 sekunder før pause, men Leganger gjorde en fenomenal redning. Leganger har stått bra i denne første omgangen, men har sviktet noe på straffer. Rantala fikk også prøve seg på en straffe, men også hun slapp inn. Vi ser fram mot andre omgang og håper Larvik finner tilbake til det gode spillet. Larvik har også to mål å gå på fra det første møtet mellom lagene.

30 min - 2 min til Fernandez etter sterk munnbruk mot dommerne.

28 min - Larvik gjør nok en feil. Itxako får servert passninger fra Larvik som har mistet det litt etter en meget god åpning.

28 min - Martin setter inn nok en redusering for vertene. 10-11

27 min - Navarro står meget godt nå for Itxako.

26 min - Nok et mål av spanjolene. 9-11

26 min - Turey setter inn nok et mål etter en kontring. 8-11

26 min - Time out Larvik

24 min - Leganger md ny god redning.

24 min - Sulland banker inn mål for Larvik. Sitt åttende mål for kvelden. 7-11

23 min - Straffe Itxako. Turey scorer igjen. 7-10. Denne gangen var det Rantala som stod i mål.

22 min - Larsen setter skuddet i stanga.

21 min - Straffe Itxako. Turey setter inn sin andre for kvelden. 6-10

20 min - Leganger redder mesterlig skuddet fra Fernandez.

20 min - Utvisning Breivang.

19 min - Larsen setter inn sin andre for kvelden. 5-10

18 min - Soit banker inn til 5-9

17 min - Straffe Larvik. Sulland setter inn sin sjette strake straffe for kvelden. Utrolig. 4-9

17 min - Utvisning til Itxakos Fenandez.

17 min - Straffe Larvik. Sulland er nok en gang sikker fra straffemerket. 4-8

16 min - Straffe Itxako. Leganger er sjanseløs. 4-7

16 min - Sulland skyter, Navarro redder.

14 min - Soit reduserer for vertene. 3-7

14 min - Larvik kontrer, men passningen mot Gro Hammerseng blir for høy og Itxako tar over igjen.

13 min - Leganger redder skuddet fra Soit.

13 min - Breivang dytter ned Barbosa og frikast til spanjolene.

11 min Da er vi i gang igjen.

11 min - Time out Itxako.

11 min - Straffe Larvik. Sulland setter sin fjerde strake for dagen. 2-7

11 min - Leganger redder for Larvik.

10 min - Gult kort til Løke.

9 min - Larsen prøver seg, men keeper redder.

8 min - Straffe Larvik. Sulland fortsetter med de gode kastene. 2-6

8 min - Barbosa 2-5

7 min - Riegehuth er sikker fra sin kant. 1-5

7 min - Straffe Larvik. Sulland setter den helt oppe i venkelen og Larvik har fårtt en drømmeåpning. 1-4

6 min - Gult kort til Pinado. Takler Larsen.

5 min - 2 min på Hammerseng etter knallhard takling.

5 min - Gult kort til Hammerseng.

4 min - Larvik kontrer, men Løke blir stoppet.

3 min - Sulland banker inn 1-3

2 min - Straffe Larvik. Sulland scorer. 1-2

1 min - San Martin setter inn et mål fra sin kant. 1-1

1 min - Tonje Larsen setter inn kampens første mål. 0-1

1 min - Kampen er i gang.

- Følgende starter for Larvik: Leganger - Johansen, Larsen, Hammerseng, Løke, Sulland (angrep), Breivang (forsvar), Riegelhuth.

- Ingen norske lag har noen gang spilt finale i mesterligaen i håndball. Larvik røk ut i semifinalen i 09/10, 03/04 og 01/02.

- Heller ikke Itxako har noen gang vunnet mesterligaen.

- Tonje Larsen scoret hele åtte av Larviks 23 mål i det første oppgjøret hjemme på Larvik Arena.

- Dommere for denne kampen er Bernd Methe og Reiner Methe, begge fraTyskland.

- Larvik: Larsen, Løke, Mørk, Riegelhuth, Johansen, Breistøl, Breivang, Kristiansen, Leganger, Medvedeva, Rantala, Stange, Sulland.

- Itxako: Barbosa, Berenguer, Molinos, Abaurrea, Turey, Bernardo, Soit, Diaz, San Martin, Extremado, Giminez, Saenz, Gava, Tervel.

- Larvik vant den første finalen 23-21 hjemme på Larvik Arena. Skulle Larvik vinne i dag så vil laget ta sin første mesterligatriumf.

- Vi er bedre på bortebane

- Velkommen til Nrksport sin dekning av returoppgjøret i mesterligafinalen mellom Itxako-Larvik. Kampstart er klokken 19.15.

• United-manageren fyrte løs mot pressen: – En skam

Manchester United-sjef Erik ten Hag langet ut mot journalistene da han stilte til pressekonferanse tirsdag.

Nederlenderen ble spurt om han forstår kritikken som har kommet i etterkant av FA-cupsemifinalen mot Coventry der de rødkledde til slutt tok seg videre etter en dramatisk kamp.

– Kommentarene er en skam, sa Ten Hag.

– Fotball handler om resultater, og vi kom til finalen. Og vi fortjente det, ikke bare etter den kampen, men alle de andre kampene, sa Ten Hag.

Manchester United ledet 3-0, men mistet hele overtaket i løpet av de siste 20 minuttene av ordinær tid. Coventry utlignet til 3-3, og senere traff de tverrliggeren og fikk et mål annullert etter en VAR-sjekk. På straffer vant United 4-2.

Tidligere spiller Roy Keane var blant dem som var harde med klubben etter avansementet mot laget fra nivå to. Han kalte prestasjonen for «pinlig».

– Det var en som spurte om det var pinlig. Nei, reaksjonen fra dere er pinlig, sa Ten Hag. (NTB)

776131836
  • Stina Nilsson gir seg som skiskytter – bytter idrett igjen

Det bekrefter Nilsson til SVT.

– Jeg skal gå langløp neste år, og det føles veldig kult, sier Nilsson.

For fire år siden la hun brått opp langrennskarrieren, og begynte å satse på skiskyting. Det ble ingen suksess, og nå sier hun stopp.

– Geværet er lagt på hylla, sier Nilsson.

Nilsson har signert for det norske langløpslaget Team Ragde Charge, og skal gå Ski Classics neste sesong.

– Allerede da jeg gikk over til skiskyting så jeg på meg selv nesten som en tretrinnsrakett. Det blir langrenn, skiskyting og så skal jeg prøve meg på langløp. Og nå føles det veldig riktig og spennende.

Nilsson fikk med seg en pallplass i skiskyting, og sier de to første sesongene var veldig bra. Deretter gikk det nedover. Til slutt gikk hun lei enkelte deler av sporten.

– Man kan være i superbra form, skyte en veldig god liggende serie, og likevel skyte seg bort på stående. Jeg var ganske lei av det på slutten, at jeg hadde gjort det så bra, men likevel var det noe som ikke stemte.

Stina Nilsson
  • Sky Sports: Haaland ikke på City-trening

Manchester City-spiss Erling Braut Haaland var ikke å se på trening i forberedelsene til Premier League-kampen mot Brighton.

Det opplyser Sky Sports, som også melder at Phil Foden ikke var til stede.

Haaland ble byttet ut før ekstraomgangene da Manchester City røk ut i Mesterligaens kvartfinale mot Real Madrid forrige onsdag.

City-manager Pep Guardiola uttalte siden at Haaland hadde et muskulært problem, og lørdagens 1-0-seier over Chelsea i FA-cupsemifinalen gikk uten nordmannen.

Manchester City er i førersetet i gullkampen i Premier League og møter Brighton torsdag kveld. De lyseblå ligger ett poeng bak Arsenal og Liverpool, men har én kamp mindre spilt.