Sam Groth - Australieren Sam Groth (24) smilte bredt etter å ha servet verdens hardeste slag i tennis. Rekordserven ble målt til 263 km/t. Foto: ATP

Australieren Sam Groth (24) smilte bredt etter å ha servet verdens hardeste slag i tennis. Rekordserven ble målt til 263 km/t. Foto: ATP

Denne mannen slo verdens hardeste serve

Den ukjente australske tennisspilleren Sam Groth (24) satte ny verdensrekord lørdag, da hans serve ble målt til hele 263 kilometer i timen.

Han er kun rangert som verdens 340. beste tennisspiller. Det hindret imidlertid ikke 24-årige Sam Groth fra Australia i å stjele overskriftene under 2. rundekampen mot Hviterusslands Uladzimir Ignatik i ATP-turneringen i Sør-Korea.

Med et slag målt til 263 km/t satte Groth verdensrekord i hardeste serve, og slo med det den tidligere rekorden til kroaten Ivo Karlovic på 251 km/t.

I løpet av kampen oppnådde Groth også server med hastigheter på 253.5 km/t og 255.7 km/t.

Det var imidlertid ikke nok til å sikre avansement til tredje runde. Groth tapte til slutt 6-4 6-3.

(Reuters)

Siste nytt

 • Magath ferdig i Fulham

  Felix Magath har hatt en skrekkelig sesongåpning for Fulham i engelsk 1. divisjon. Laget står med ett poeng på syv kamper og ligger helt sist på tabellen. Dermed blir han den andre manageren som forlater sin post i engelsk 1. divisjon i dag etter at Ole Gunnar Solskjær ikke lenger er manager for Cardiff.

 • Nicolas Colsaerts svinger ut - Foto: Mike Ehrmann / Afp
  Foto: Mike Ehrmann / Afp

  Colsaerts satte golfrekord

  Hovedfokuset i Wales de siste par dagene har vært Solskjærs farvel med Cardiff. Noen mil øst for hovedstaden spilles Wales Open og der ble det levert en sterk prestasjon i dag av belgiske Nicolas Colsaerts. Han satt ny rekord på Europatouren for lengste slag da han slo 409 meter på det siste hullet, ifølge SVT.

  Det er det lengste slaget på europatouren og bare Bubba Watson har slått lenger på PGA-touren. Han har slått 424 meter.

 • Varane header - Foto: GERARD JULIEN / Afp
  Foto: GERARD JULIEN / Afp

  Varane forlenget med Real Madrid

  Unggutten Raphaël Varane er blitt enig med Real Madrid om en ny kontrakt. Den strekker seg seks år fram i tid, melder NTB.

  Den 21 år gamle franskmannen ser ut til å være fornøyd med kun sporadisk spilletid i den spanske hovedstaden. Det har lenge vært spekulasjoner rundt Varanes framtid i klubben, men den ser nå ut til å være avgjort.

  Varane har elleve landskamper for Frankrike og var i VM-troppen denne sommeren. Han har spilt for Real Madrid siden han kom fra Lens i 2011.

Sendeplan

Kl. Program Kanal