- I dag fortjente vi å tape. Vi jobbet ikke hardt nok, og en skulle tro det var Skeid som spilte i eliteserien og Molde i 1. divisjon, sa en skuffet Odd Berg til NTB etter kampen.

Molde-trener Odd Berg måtte se laget sitt tape fortjent.(Foto: Kjell Herskedal / SCANPIX)

Molde-trener Odd Berg måtte se laget sitt tape fortjent.(Foto: Kjell Herskedal / SCANPIX)

Oddemann-effekten i Molde ser ut til å være over, i alle fall i denne omgang. Fortsetter laget å spille som det gjorde onsdag kveld, kan det bare være en fordel å kunne konsentrere seg om serien og forsøke å berge plassen der.

Strålende jobb

Skeids mål kom etter 32 minutter i 1. omgang da banens beste, Daniel Braaten, fikk kranglet seg til et frispark like utenfor Moldes 16-meter.

Stian Theting la inn til Erik Noppi, som sto udekket på 5-meteren og nikket i mål.

Både Noppi og Skeids andre midtstopper Birger Madsen gjorde en strålende jobb, og de hadde blant annet tre redninger på strek.

Skeid vant duellspillet, ga ikke Molde verken tid eller rom og hadde initiativet i store deler av kampen.

- Drømmen vår er selvfølgelig Ullevaal, sa en veldig fornøyd Skeid-trener Kjell Sverre Hansen Wold til NTB etter kampen. Han synes spillerne lyktes godt med å vinne duellene og i å spille sitt eget spill.

Skuffet statsminister

Statsminister Kjell Magne Bondevik hadde tatt seg en avstikker for å få med seg kampen.

Cupen sto igjen som det eneste håpet for Molde i år, men det hjalp lite med politisk støtte. Dette ble årsverste for fjorårets topplag.

Molde-trener Odd Berg savner aller mest en måltjuv, og utelukker ikke at det må handles før høsten. For det holder ikke at det bare nesten blir mål, slik som i denne kampen.

- Nå må vi først snakke ut og komme oss videre, sa Odd Berg som ikke har hatt det lett etter at han overtok for Gunder

Bengtsson.