Mourinho - José Mourinhos Real-lag ser ut til å bli tidenes mestscorende. - Foto: Alberto Di Lolli / Ap

José Mourinhos Real-lag ser ut til å bli tidenes mestscorende.

Foto: Alberto Di Lolli / Ap

Onsdag vartet portugiseren opp med hattrick og tangerte målrekorden i byderbyet mot Atletico Madrid.

Lite overraskende ventet ikke Ronaldo lenge med å sette ny pers, som kom etter 74 minutter.

Onsdag vartet portugiseren opp med hattrick og tangerte målrekorden i byderbyet mot Atletico Madrid.

Alle spillerne på Santiago Bernabeu minnet for øvrig den italienske fotballspilleren Piermario Morosini med ett minutts stillhet før avspark. Morosini døde tidligere lørdag på fotballbanen.

Jublet vilt

Lite overraskende ventet ikke Ronaldo lenge med å sette ny pers, som kom etter 74 minutters spillpill på Santiago Bernabeu.

27-åringen stanget ballen mot lengste stolpe og i mål. Scoringen var befriende for et hjemmelag som slet med å komme i føringen mot et hardt arbeidende Sporting-lag.

Gledesscene som følge av 2-1-målet var derfor ikke til å ta feil av.

Tidligere i kampen var det gjestene som overraskende tok ledelsen. Sergio Ramos kom borti ballen med hånden og Miguel de las Cuevas tok vare på sjansen fra straffemerket etter 30 minutter.

Canella utvist

Sju minutter svarte Real Madrid da Ramos gjorde opp for seg med å gi Gonzalo Higuan en flott crosser som argentineren fikk satt i nettet.

Jose Mourinho tok ingen sjanser i pausen og satte innpå mer offensiv kraft til annen omgang med Karim Benzema og Angel di Maria.

Det tok tid før han fikk lønn for byttene, men den kom til slutt. Benzema økte til 3-1 i det 81. minutt. Like før ble Sporting Gijon redusert til ti mann da Roberto Canella fikk rødt kort.