20.04.2014

Resultatservice

Hjemmelag Resultat Bortelag
Tottenham 2 - 0 Blackburn Rovers
  • (1 - 0)
Slutt
Lagoppstilling Tottenham
24 Brad Friedel
28 Kyle Walker
Mål 75'

Kyle Walker (Tottenham)

Mål

Tidspunkt: 75'

Kyle Walker banker inn 2-0 på et frispark fra over 25 meter! For en scoring av den unge høyrebacken. Ballen er på et tidspunkt nesten en meter utenfor stolpen, men skruen i ballen er fantastisk. Det er scoringen også, og nå kan Tottenham senke skuldrene!

13 William Gallas
4 Younes Kaboul
25 Danny Rose
7 Aaron Lennon
Bytte 84'

Aaron Lennon (Tottenham)

Bytte

Tidspunkt: 84'

Ut: Aaron Lennon

Inn: Giovani dos Santos

Så må Lennon til slutt forlate banen. Inn kommer dos Santos.

30 Ranieri Guimaraes Cordeiro Sandro
Bytte 86'

Ranieri Guimaraes Cordeiro Sandro (Tottenham)

Bytte

Tidspunkt: 86'

Ut: Ranieri Guimaraes Cordeiro Sandro

Inn: Jake Livermore

Tottenham benytter nok et bytte.

14 Luka Modric
3 Gareth Bale
11 Rafael van der Vaart
Mål 22' Bytte 88'

Rafael van der Vaart (Tottenham)

Mål

Tidspunkt: 22'

Lennon chipper ballen elegant på bakre stolpe, hvor Bale header mot mål. Scott Dann header ballen opp i tverrliggeren, før ballen spretter ut i feltet. Fra to meter får Van der Vaart en enkel jobb med å sette inn 1-0 til hjemmelaget!

Bytte

Tidspunkt: 88'

Ut: Rafael van der Vaart

Inn: Jermain Defoe

Dagens første målscorer forlater banen. Inn kommer angriperen Jermaine Defoe.

10 Emmanuel Adebayor
Formasjon
4-4-1-1
Lagoppstilling Blackburn Rovers
1 Paul Robinson
18 Bradley Orr
16 Scott Dann
5 Gael Givet
21 Marcus Olsson
35 Jason Lowe
8 David Dunn
Bytte 85'

David Dunn (Blackburn Rovers)

Bytte

Tidspunkt: 85'

Ut: David Dunn

Inn: David Goodwillie

10 Mauro Formica
12 Morten Gamst Pedersen
23 David Hoilett
24 Aiyegbeni Yakubu
Bytte 72'

Aiyegbeni Yakubu (Blackburn Rovers)

Bytte

Tidspunkt: 72'

Ut: Aiyegbeni Yakubu

Inn: Anthony Modeste

Formasjon
4-4-1-1
Hendelser
Min Res Hendelse
Sist oppdatert 29.04.12, 18:54:09
  • Velkommen til NRK.nos livedekning av denne kampen.
  • Nedrykkstruede Blackburn (19. plass) møter Tottenham, som kjemper om mesterligakvalifisering.
0 - 0 1. omgang startet
1' 0 - 0 Målsjanse (Tottenham): Modric kommer seg ned til linja før minuttet har gått. Innlegget på tvers av feltet er perfekt, men Lennon klarer på merkelig vis å sette ballen i nettveggen. For en sjanse!
3' 0 - 0 Chelsea fikk en drømmeåpning mot QPR tidligere i dag, nå var Spurs svært nære det samme.
4' 0 - 0 Hjemmelaget er klart best så langt. Lennon slår hardt inn fra høyre, men Rovers får ballen ut til corner.
6' 0 - 0 Sandro setter ut på et utrolig raid fra midtbanen. Brasilianeren dribler tre-fire spillere, før han kommer til innlegg. Ballen går i en Blackburn-spiller, så tilbake i Sandro og ut til en femmeter. Godt forsøk av midtbanespilleren!
6' 0 - 0 Sandro setter ut på et utrolig raid fra midtbanen. Brasilianeren dribler tre-fire spillere, før han kommer til innlegg. Ballen går i en Blackburn-spiller, så tilbake i Sandro og ut til en femmeter. Godt forsøk av midtbanespilleren!
8' 0 - 0 Målsjanse (Tottenham): Sandro banker ballen i tverrliggeren fra 20 meter! Robinson i Rovers-målet er sjanseløs på den, men dessverre for Sandro og Spurs står tverrliggeren i veien for 1-0.
12' 0 - 0 Danny Rose vinner ballen på midten for Tottenham og går i angrep. Blackburn får imidlertid tak i ballen igjen med en gang. Bedre takter fra bortelaget nå.
14' 0 - 0 Lennon tres igjennom ute til venstre av Modric. Vinkelen blir spiss, og Lennon forsøker et innlegg. Van der Vaart kommer for sent inn i boksen, og Blackburn får etter hvert kontroll.
17' 0 - 0 Tottenham er i ferd med å etablere et nytt trykk mot Blackburn-målet.
19' 0 - 0 Morten Gamst Pedersen presenterer seg for første gang i dag. Vender elegant bort en Tottenham-spiller, før Sandro suser inn i nordmannen. Dommeren blåser ikke frispark, noe det skulle vært. Gmast blir liggende, men kommer seg etter hvert på beina igjen.
20' 0 - 0 Danny Rose forsøker et innlegg fra hjørnet av 16-meteren ute til venstre. Ballen havner bak mål, og hjemmefansen er tydelig oppgitt. Svakt av Rose.
22' 1 - 0 Mål: Rafael van der Vaart (Tottenham).
Lennon chipper ballen elegant på bakre stolpe, hvor Bale header mot mål. Scott Dann header ballen opp i tverrliggeren, før ballen spretter ut i feltet. Fra to meter får Van der Vaart en enkel jobb med å sette inn 1-0 til hjemmelaget!
24' 1 - 0 Målsjanse (Tottenham): Aaron Lennon kommer til skudd fra 16 meter. Muligheten er god, men ballen blåses over!
26' 1 - 0 Adebayor skaffer vertene corner. Inne i feltet ser vi Sandro som setter seg på kne og gulper. Det ser ut til å gå bra med spilleren med draktnummer 30.
29' 1 - 0 Danny Rose med et nytt dårlig forsøk fra venstre. Det vil seg ikke helt for unggutten.
30' 1 - 0 Blackburn ligger for øyeblikket nest sist i Premier League med 31 poeng, tre poeng bak QPR på sikker plass. Tottenham ligger på fjerdeplass for øyeblikket, med bedre målforskjell enn Newcastle som tapte i går.
32' 1 - 0 Blackburn er virkelig på defensiven nå! Spurs har ballen mye, og triller rundt gjestene.
36' 1 - 0 Blackburn sliter med å etablere et eget spill. Laget blir liggende altfor lavt, og Yakubu blir veldig alene på topp.
38' 1 - 0 Rose spiller ballen til Modric på 20 meter. Kroaten vender opp, og triller gjennom til Rose som har fortsatt løpet sitt. Sistnevnte kommer så vidt til avslutning, med Robinson er raskt og solid ute og blokkerer skuddet.
42' 1 - 0 Målsjanse (Tottenham): William Gallas stusser Van der Vaarts corner i tverrliggeren. Det er tredje gangen Spurs treffer treverket så langt i dag. Nære 2-0!
44' 1 - 0 Produceren fokuserer på Sandro, som har vært meget god i denne førsteomgangen.
45' 1 - 0 Det nærmer seg pause i London. Harry Redknapps menn har vært klart best de første 45, men så lenge det kun står 1-0 lever matchen i beste velgående.
45'+1 1 - 0 Ett minutt tillegg.
45'+2 1 - 0 Dommer Mike Jones blåser av den første omgangen. Sandro var nære da han banket ballen i tverrliggeren etter syv minutter. Heldigvis for hjemmelaget var van der Vaart på rett sted til rett tid da også Bale ble hindret av tverrliggeren etter vel halvspilt første 45. Gallas var nære å doble ledelsen like før pause, men nok en gang stod tverrliggeren i veien for hjemmelaget.
1 - 0 Pause
1 - 0 2. omgang startet
46' 1 - 0 Blacburn hadde ikke et eneste skudd på mål før pause. Skal det bli poeng i dag, må nok gjestene satse langt mer offensivt!
47' 1 - 0 Kyle Walker, som ble kårets til årets unge spiller i Premier League, pisker ballen inn fra høyre. Scott Dann får headet ballen ut i returrommet, hvor Kaboul drar til. Skuddet er imidlertid svakt og langt utenfor.
48' 1 - 0 Aaron Lennon forsøker seg fra skrått hold ute til høyre, men ballen går i nettveggen. Uansett er Paul Robinson med på notene.
51' 1 - 0 Andre omgang fortsetter som den første. Spurs har ballen hele tiden, og Rovers er sjelden inne på hjemmelagets banehalvdel.
54' 1 - 0 Tottenham forsøker å finne hull i Blackburn-forsvaret, uten at de lykkes foreløpig.
56' 1 - 0 Det er vanskelig å forstå hvordan dette Blackburn-laget skal klare å få noe ut av dagens kamp.
57' 1 - 0 Danny Rose og Mauro Formica knuffer litt på hverandre etter en duell. Det ender med frispark til Rose og Tottenham.
58' 1 - 0 Harry Redknapp har reist seg og står ved sidelinjen. Planlegges det noen bytter?
59' 1 - 0 Modric forsøker seg fra 25 meter, men i likhet med Spurs angrepsspill etter pause, er det svakt. Tottenham bør heve nivået noen hakk for ikke å slippe bortelaget inn i oppgjøret.
61' 1 - 0 En brukbar Tottenham-kontring ender med et skudd fra Bale like utenfor 16-meteren. Halvsjanse for hjemmelaget, men skuddet triller noen meter utenfor lengste stolpe.
66' 1 - 0 Tottenham med bedre tendenser nå.
68' 1 - 0 Aaron Lennon har fått seg en trøkk og må mest trolig forlate banen. Det kan se ut til at det er et kne som skaper problemer for hurtitoget.
72' 1 - 0 Bytte: Anthony Modeste for Aiyegbeni Yakubu (Blackburn Rovers)
73' 1 - 0 Bakgrunnen for at Lennon haltet i stad var et overtåkk i ankelen. Lennon var nettopp ute til behandling, men kommer innpå igjen. Dermed ser det foreløpig ut til at lynvingen kan fortsette.
75' 2 - 0 Mål: Kyle Walker (Tottenham).
Kyle Walker banker inn 2-0 på et frispark fra over 25 meter! For en scoring av den unge høyrebacken. Ballen er på et tidspunkt nesten en meter utenfor stolpen, men skruen i ballen er fantastisk. Det er scoringen også, og nå kan Tottenham senke skuldrene!
77' 2 - 0 Tottenham har for øyeblikket en mye bedre målforskjell enn Newcastle som ligger à poeng med londonlaget. Chelsea, som ligger poenget bak, har etter sin 6-1-seier over QPR tre mål bedre målforskjell enn Spurs.
80' 2 - 0 Da er vi inne i de siste ti minuttene av dette oppgjøret. Kan Tottenham score ytterligere mål og forbedre sin målforksjell?
83' 2 - 0 Blackburn har vært utrolig tamme i ettermiddag!
84' 2 - 0 Bytte: Giovani dos Santos for Aaron Lennon (Tottenham).
Så må Lennon til slutt forlate banen. Inn kommer dos Santos.
85' 2 - 0 Bytte: David Goodwillie for David Dunn (Blackburn Rovers)
86' 2 - 0 Bytte: Jake Livermore for Ranieri Guimaraes Cordeiro Sandro (Tottenham).
Tottenham benytter nok et bytte.
88' 2 - 0 Bytte: Jermain Defoe for Rafael van der Vaart (Tottenham).
Dagens første målscorer forlater banen. Inn kommer angriperen Jermaine Defoe.
90' 2 - 0 Hjemmelaget ser ut til å være godt fornøyde med 2-0. Det skjer lite i øyeblikket.
90'+1 2 - 0 Tre minutter tillegg skal spilles på White Hart Lane.
90'+2 2 - 0 Spurs triller ball. Blackburn løper i mellom. Sånn har det stort sett vært i hele oppgjøret.
90'+3 2 - 0 Der er det over på White Hart Lane. Tottenham hadde full kontroll hele veien, og dagens høydepunkt var uten tvil drømmemålet til Kyle Walker. Tottenham avanserer til 4.-plass på tabellen, mens Rovers virker fortapt i bunnen.
90'+3 2 - 0 Blackburn løsnet ikke et eneste skudd i dagens kamp, og med fire poeng opp til trygg grunn virker situasjonen langt fra lovende. Spurs på sin side har fjerdeplassen med bedre målforskjell enn Newcastle og ett poeng ned til Chelsea.
90'+3 2 - 0 Takk for følget!
2 - 0 Slutt

Kampreferat