Storklubben så ut til å gå på et vondt poengtap på Carrow Road, men to minutter på overtid kom Giggs seg fri ved bakerste stolpe og plasserte vinnermålet i nettet. '

En høyst passende anledning å berge United på. Ingen annen har spilt så mange kamper for Manchester United som Ryan Giggs.

38-åringen debuterte for rødtrøyene i 1991 og har gjort mål i samtlige Premier League-sesonger. Giggs skrev nylig under en ny ettårskontrakt med United.

Les også: Arsenal med vanvittig snuoperasjon mot Tottenham

Flere veteraner stod fram

Tidligere i kampen var det en annen veteran som ble sto fram for Alex Fergusons lag. Etter bare sju minutter stanget en umarkert Paul Scholes 1-0 i nettet på en god ball fra Nani.

37-åringen satte opprinnelig karriereslutt etter forrige sesong, men gjorde United-comeback i januar. Siden har Scholes vist seg som en nøkkelspiller på midtbanen og sørget for to seriemål.

Det var en jevnspilt kamp før pause. Norwich var spesielt farlig på innlegg fra kantene, men disse hadde United-keeper David de Gea god kontroll på.

I annen omgang styrte gjestene banespillet og kunne fort vunnet med større sifre. Giggs traff blant annet tverrliggeren i det 73. minutt.

Viktig seier

Mot spillet gang utlignet Norwich til 1-1 sju minutter før slutt.

Grant Holt banket ballen opp i venstre vinkel. Gjestene fikk det plutselig travelt og skapte flere store sjanser i håp om å ta alle poengene.

Seieren var viktig for Manchester United, som fortsatt bare er to poeng bak serieleder Manchester City. Byrivalen gjorde som ventet jobben da Blackburn ble slått 3-0 lørdag.