Barcelona la torsdag inn klage til Det europeiske fotballforbundet (UEFA) for kvaliteten på San Siro-gresset etter kvartfinalekampen i mesterligaen dagen før.

Kampen mot Milan endte 0-0.

De spanske stjernespillerne slet åpenbart med festet på banen. Blant andre Lionel Messi skled idet han skulle skyte et frispark mot mål tidlig i kampen.

Store flak med gress løsnet flere ganger fra underlaget.

– Barcelona har overlatt saken til UEFA-delegat Mikalai Varabjov, som har inkludert klagen i sin kamprapport. UEFA kommer til å kreve en forklaring av den italienske klubben, heter det i en uttalelse på Barcelonas hjemmeside.

Guardiola: – Forholdene påvirket

Barcelona-trener Pep Guardiola ga klart uttrykk for at baneforholdene hemmet hans stjernegalleri.

– Når alt kommer til alt greier vi omsider å tilpasse oss alle forhold, men det er klart at forholdene hadde innvirkning, sa Guardiola.

Les videre under bildet!

Underlag - Dette er underlaget Barcelona-spillerne var misfornøyde med.

Dette er underlaget Barcelona-spillerne var misfornøyde med.

Tror katalanerne må score minst to på Barca-gresset

Etter 0-0 kampen på San Siro, tror Pep Guardiola Barcelona trenger minst to mål for å avansere til mesterligasemifinale på bekostning av Milan.

– Jeg tror vi må score mer enn et mål for å komme oss videre, og vi vil prøve å gjøre det. Å score på bortebane gir deg mye, sier Barcelona-trener Pep Guardiola ifølge FIFA.com.

PS! Milan og Inter, storklubbene som deler på San Siro som hjemmebane, skal være i dialog angående bytte av gressmatte etter sesongslutt.