Cavendish foran Hushovd i sveitsrundt - Foto: Jean-Christophe Bott / AP
Foto: Jean-Christophe Bott / AP

Cavendish lurte Hushovd

Nok en mislykket langspurt av nordmannen.

Briten Mark Cavendish lurte Thor Hushovd i nok en spurt da han vant den 6. etappen av Tour de Suisse torsdag. Nordmannen ble nummer fire.

Akkurat som mandag forsøkte Thor Hushovd å slå til med en lengre spurt, men Columbia-rytteren satt hele tiden på bakhjulet hans og suste forbi på de siste meterne. Det samme gjorde Oscar Freire og Francesco Gavazzi.

Hushovd stivnet mot slutten av spurten og mangler litt på toppformen. Det er kanskje like greit. Tour de France starter ikke før lørdag 4. juli. Den sjette etappen var på 177 kilometer og gikk fra Oberriet til Bad Zurzach.

Sloveneren Tadej Valjavec forsvarte sin gule ledertrøye og er ni sekunder foran hjemmerytteren Fabian Cancellara.

(NTB)

Siste nytt

 • Norge leder med to før siste stein

  I den niende omgangen av semifinalen mellom Norge og Italia tok italienerne to poeng. Dermed er stillingen 7-5 til Ulsrud og co før tiende og siste omgang, hvor Norge også har fordel av sistestein.

 • Norge fortsatt i ledelsen

  Italienerne tok to poeng i den sjette omgangen i curling-semifinalen i Sveits. Norge kom imidlertid tilbake i sjuende omgang og leder nå 6-3, med tre omganger igjen.

 • Ingvar Jónsson - Foto: INTS KALNINS / Reuters
  Foto: INTS KALNINS / Reuters

  Årets spiller klar for Start

  Islendingen Ingvar Jónsson er klar for norsk fotball og Start.
  – Jeg er veldig spent på det som venter meg og kan nesten ikke vente med å komme i gang. Start er en flott klubb i en fin by, sier Jónsson til klubbens hjemmeside.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup hopp: 1. omgang
V-cup hopp stor bakke 1. omgang
V-cup hopp: 2. omgang
V-cup hopp stor bakke 2. omgang