Hopp til innhold

Utsetter telefonsalg for Brann-spillerne

Erik Huseklepp & co skulle i dag leke telefonselgere og få skeptiske supportere til å fornye sesongkortet. Etter gårsdagens pinlige tap mot Sandnes Ulf velger Brann nå å utsette stuntet.

Erik Huseklepp depper etter tap mot Sandnes Ulf

LANGT NEDE: Erik Huseklepp og de øvrige Brann-spillerne ble til tider overkjørt av nedrykkstruede Sandnes Ulf søndag.

Foto: Simon Rogers / Digitalsport

Dag Frode Algerøy

SALGSIDÉ: Salgssjef Dag Frode Algerøy hadde troen på at Brann-spillerne skulle få fansen til å tro på klubben.

Foto: NRK

Før helgen fortalte Bergensavisen at salgssjef Dag Frode Algerøy i Brann hadde fått gjennomslag for sin idé om å la Brann-selgerne overbevise skeptiske publikummere til å fornye partoutkortet sitt.

– På den måten vil fansen få anledning til å snakke personlig med spillerne og eventuelt tømme frustrasjonen sin. Det er nyttig for Brann og noe vi har rygg til å bære, sier Algerøy til NRK.

Skarsfjord skeptisk til timingen

Planen var at spillere som Erik Huseklepp, Amin Askar og Hassan El Fakiri skulle ringe rundt til Brann-fansen og snakke med supportere som ser ut til å glippe for klubben, i håp om å få dem til å kjøpe stol på Brann Stadion også neste sesong.

Men etter at Brann gikk på nok et pinlig bortetap søndag , virket trener Rune Skarsford alt annet enn begeistret over ideen.

– Dette er det ikke jeg som styrer. Andre folk får se på timingen, om det er rett tidspunkt å gjøre det på. Jeg tror vi heller skal bruke dagen på øve litt, på pasninger blant annet, sa Skarsfjord til NRK etter tapet.

Har ikke vunnet siden 30. august

Publikum på Brann - Hønefoss

GLISSENT: Slik så det ut på Brann Stadion da Brann spilte mot Hønefoss forrige helg.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Mandag morgen bekrefter både mediesjef Gorm Natlandsmyr og salgssjef Dag Frode Algerøy overfor NRK at stuntet er utsatt.

– Vi har valgt å utsette dette til neste mandag. Årsaken er enkel: Det er mye enklere å snakke inn et partoutkort etter å ha feid Tromsø av banen enn etter at vi selv ble det i Sandnes, sier Algerøy til NRK.

Han bekrefter at Rune Skarsfjord har vært med på å ta beslutningen. Også daglig leder Roald Bruun-Hanssen har vært på diskusjonen om timingen.

Kan bli ytterligere utsatt ved nytt tap

– Hva skjer om Brann skulle tape hjemme mot Tromsø kommende helg?

– Salget vil bli gennomført uansett, men det kan godt hende vi da utsetter det ytterligere en dag eller to, sier Algerøy.

Brann har ikke vunnet en kamp siden 30. august, da rødtrøyene klarte å slå Sogndal 1-0 hjemme på Brann Stadion. Laget ligger på åttendeplass på tabellen.

SE INTERVJUET MED SKARSFJORD HER:

Brann tapte 3-1 mot Sandnes Ulf søndag.

Rune Skarsfjord etter Sandnes Ulf - Brann

Siste nytt

  • Villa forlenger med suksesstreneren

    Unai Emery har skrevet under en ny kontrakt med Premier League-klubben Aston Villa. Den nye avtalen til manageren strekker seg til 2027.

    Emery har ledet Birmingham-klubben med stor suksess etter at han tok over for Steven Gerrard i november 2022. I skrivende stund ligger laget på fjerdeplass i Premier League med fire kamper igjen. Dermed kan klubben sikret sin første mesterligadeltakelse på over 40 år.

    Emery sier til klubbens nettsider at han er veldig fornøyd med å forlenge avtalen sin.

    – Vi nyter tiden i Villa, og vi har en flott gruppe med spillere. Jeg og mitt trenerteam deler visjonen til eierne, og de er veldig støttende og respektfulle. Strukturen er på plass for at vi skal fortsette å utvikle klubben, sier spanjolen. (NTB)

    7ZFc-Z9Pon8
    Foto: AP
  • United-manageren fyrte løs mot pressen: – En skam

    Manchester United-sjef Erik ten Hag langet ut mot journalistene da han stilte til pressekonferanse tirsdag.

    Nederlenderen ble spurt om han forstår kritikken som har kommet i etterkant av FA-cupsemifinalen mot Coventry der de rødkledde til slutt tok seg videre etter en dramatisk kamp.

    – Kommentarene er en skam, sa Ten Hag.

    – Fotball handler om resultater, og vi kom til finalen. Og vi fortjente det, ikke bare etter den kampen, men alle de andre kampene, sa Ten Hag.

    Manchester United ledet 3-0, men mistet hele overtaket i løpet av de siste 20 minuttene av ordinær tid. Coventry utlignet til 3-3, og senere traff de tverrliggeren og fikk et mål annullert etter en VAR-sjekk. På straffer vant United 4-2.

    Tidligere spiller Roy Keane var blant dem som var harde med klubben etter avansementet mot laget fra nivå to. Han kalte prestasjonen for «pinlig».

    – Det var en som spurte om det var pinlig. Nei, reaksjonen fra dere er pinlig, sa Ten Hag. (NTB)

    776131836
    Foto: GLYN KIRK / AFP
  • Stina Nilsson gir seg som skiskytter – bytter idrett igjen

    Det bekrefter Nilsson til SVT.

    – Jeg skal gå langløp neste år, og det føles veldig kult, sier Nilsson.

    For fire år siden la hun brått opp langrennskarrieren, og begynte å satse på skiskyting. Det ble ingen suksess, og nå sier hun stopp.

    – Geværet er lagt på hylla, sier Nilsson.

    Nilsson har signert for det norske langløpslaget Team Ragde Charge, og skal gå Ski Classics neste sesong.

    – Allerede da jeg gikk over til skiskyting så jeg på meg selv nesten som en tretrinnsrakett. Det blir langrenn, skiskyting og så skal jeg prøve meg på langløp. Og nå føles det veldig riktig og spennende.

    Nilsson fikk med seg en pallplass i skiskyting, og sier de to første sesongene var veldig bra. Deretter gikk det nedover. Til slutt gikk hun lei enkelte deler av sporten.

    – Man kan være i superbra form, skyte en veldig god liggende serie, og likevel skyte seg bort på stående. Jeg var ganske lei av det på slutten, at jeg hadde gjort det så bra, men likevel var det noe som ikke stemte.

    Stina Nilsson
    Foto: BILDBYRÅN

Sendeplan

Kl. Program Kanal