Arsenal ble neste offer for «MSN»

Barcelona sin stjernetrio på topp holdt ikke tilbake da Arsenal ble sendt ut av mesterligaen.

FBL-EUR-C1-BARCELONA-ARSENAL

LEKTE MED ARSENAL: Suarez, Neymar og Messi scoret hvert sitt mål i 3-1-seieren over Arsenal i mesterligaen.

Du hørt og sett det før denne sesongen. Messi til Suarez til Neymar til nettet. 1-0.

Slik var oppskriften på det første målet hos Barcelona i 2-1-seieren over Arsenal.

På mål nummer to var det mannen som hadde assist på det første målet som skulle få æren av å tegne seg på målstatistikken. 2. Suarez.

Og da manglet det bare èn mann, og han ville selvfølgelig ikke være noe dårligere. Etter 88 minutter driblet han seg fri og chippet ballen over keeper, akkurat som han gjort mange ganger før. 3. Messi.

Arsenal yppet seg

Selv om Barcelona tok ledelsen etter 18 minutter var Arsenal frempå og produserte flere sjanser på Camp Nou. Både Welbeck og Sanchez hadde sine sjanser til å putte ballen i nettet, men den avgjørende berøringen ble ofte for svak.

SOC/ FC Barcelona v Arsenal - UEFA Champions League Round of 16 Second Leg

NEYMAR STARTET: Etter 18 minutter var Neymar frempå etter assist fra Suarez. Messi var selvfølgelig tredje sist på ballen.

Etter pause skulle de dog få sin utligning. Mohamed Elneny satte en støkk i hjemmepublikummet da han dundret inn ballen tidlig i den andre omgangen.

Suarez med nydelig scoring

Etter scoringen fortsatte Arsenal å være farlige foran målet til et litt passivt Barcelona. Men igjen ble det mye nesten på de store sjansene engelskemennene produserte.

VOLLEY: Suarez var klinisk da innlegget fra Alves kom inn i feltet.

Istedenfor dukket S i «MSN» opp for hjemmelaget og straffet rødtrøyene. Etter et innlegg fra Alves slengte urugyaneren seg rundt og traff ballen i en hel volley. Han traff ikke helt perfekt, men ballen klistret seg helt til siden for Ospina. Utagbart.

Manglet bare Messi

Og Messi ble det. Etter 88 minutter dro han av Paulista enkelt, forserte inn i feltet og chippet ballen over keeper.

KLASSISK MESSI: Den lille argentineren chippet iskaldt over keeper da han fikk muligheten.

Dermed må Arsenal reise hjem etter 5-1 sammenlagt mot et suverent «MSN» og Barcelona. Kvartfinale neste.

• Spanske myndigheter griper inn – skal «overvåke» landets fotballforbund

Spanias fotballforbund har havnet under lupen til den spanske regjeringen som følge av flere skandaler det siste året.

Forbundet skal de neste månedene «overvåkes» av en uavhengig kommisjon underlagt Spanias idrettsråd (CSD).

– Regjeringen vedtok denne avgjørelsen for å rette opp i den alvorlige situasjonen RFEF er i, slik at forbundet kan fornye seg under stabile forhold, står det i en melding fra CSD.

Idrettsrådet har tette bånd til Spanias idrettsdepartement.

Det har stormet rundt landets fotballforbund siden det mye omtalte kysset på podiet etter fjorårets VM-finale for kvinner. Da ble nybakt verdensmester Jenni Hermoso kysset på munnen av Spanias daværende fotballpresident Luis Rubiales.

Senere trakk Rubiales seg fra vervet på grunn av bråket som fulgte, men ro i RFEF ble det ikke.

I mars ble Rubiales og flere andre personer pågrepet som en del av etterforskningen av forbundets avtale om å legge den spanske supercupen til Saudi-Arabia. Mistanken handler om mulig pengevasking og korrupsjon. (NTB)

Soccer Spain Rubiales
  • Helseth og Kavlie rett til finale i ro-EM

Thea Helseth og Inger Kavlie rodde Norges dobbeltsculler til heatseier og booket finaleplass på EMs første dag.

Den nykomponerte duoen fikk tiden 6.51,81 og vant det andre heatet med over ett sekunds margin på Romania.

Resultatet betyr at Helseth og Kavlie slipper å ro oppsamling og kan se fram mot søndagens A-finale i ungarske Szeged.

Nylig var Helseth på pallen med Jenny Rørvik i verdenscupen, men i EM ble Rørvik byttet ut med Kavlie. Trioen kjemper om to plasser i båten i OL. (NTB)