– Blir garantert ikke med Portsmouth ned

Erik Huseklepp er for øyeblikket utlånt til Birmingham fra Portsmouth, men kommer ikke til å gå tilbake til nedrykksklare Portsmouth etter sesongen.

Erik Huseklepp

Erik Huseklepp er inne i en tung periode for øyeblikket. Landslagsspilleren bytter sannsynligvis klubb etter sesongen.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix
Tore Pedersen

Tidligere englandsproff, Tore Pedersen, er Huseklepp sin agent.

Foto: Bast, Ida von Hanno / NTB scanpix

– Engelsk League 1 er uaktuelt for Erik. Han blir garantert ikke med ned. Portsmouth har heller ikke råd til å beholde ham, sier Huseklepp sin agent, Tore Pedersen, til NRK.no.

Flere alternativer

Huseklepp har vært hos Birmingham siden februar, og klubben kjemper om opprykk til Premier League. I kveld møter Birmingham, Blackpool, til første semifinalekamp i den engelske play-offen.

– Nei, jeg har ikke hørt noe mer om hva jeg gjør til neste sesong. Akkurat nå har jeg bare fokus på Birmingham. Jeg må konsentrere meg om det, forteller Huseklepp.

Hvor bør Erik Huseklepp fortsette karrieren sin? Diskuter i kommentarfeltet eller på vår facebook-side.

Agent Pedersen letter likevel noe på sløret ovenfor NRK.

– Det eneste jeg vil si er at det finnes alternativer for Huseklepp. Jeg jobber med det, sier agenten.

Mulig Norge-retur

I forrige uke bekreftet Brann-direktør Roald Bruun-Hanssen, at Huseklepp har hatt kontakt med klubben angående en Brann-retur til sommeren.

Hvilke alternativer jobber du med her hjemme, Pedersen?

Jeg vil ikke si noe mer om jeg jobber med klubber her hjemme eller i utlandet. Bare at jeg jobber bredt, avslutter Pedersen.

Siste nytt

 • Kristoff
  Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

  Kristoff nummer ni

  Alexander Kristoffs gode makker i Katjusja-laget, italienske Luca Paolini, vant søndag sykkelrittet Gent–Wevelgem. For nordmannen ble det 9.-plass. Alexander Kristoff ble frakjørt med rundt 60 kilometer igjen av rittet. Men nordmannen vant spurten i hovedfeltet.

 • GLF-JUNIOR-SOLHEI Junior Solheim Cup
  Foto: DAVID CANNON / AFP

  Daffinrud på 13.-plass i Marokko

  Tonje Daffinrud fikk sin beste plassering på europatouren for kvinner med en 13.-plass i Marokko søndag. 23-åringen avsluttet med en runde på to under par. Totalt var Daffinrud fem under. Neste uke spilles årets første major for kvinner, men bare Suzann Pettersen av norske golfere er kvalifisert til å være med.

 • Isabell Herlovsen scorte det første målet i kampen mellom Lillestrøm og Stabæk. Kommentatorer: Olav Traaen og Lise Klaveness

  LSK leder til pause

  Lillestrøm leder 1-0 over Stabæk til pause. Målscorer var Isabell Lehn Herlovsen etter en herlig pasning fra Lene Mykjåland.

Sendeplan

Kl. Program Kanal