– Blir garantert ikke med Portsmouth ned

Erik Huseklepp er for øyeblikket utlånt til Birmingham fra Portsmouth, men kommer ikke til å gå tilbake til nedrykksklare Portsmouth etter sesongen.

Erik Huseklepp

Erik Huseklepp er inne i en tung periode for øyeblikket. Landslagsspilleren bytter sannsynligvis klubb etter sesongen.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix
Tore Pedersen

Tidligere englandsproff, Tore Pedersen, er Huseklepp sin agent.

Foto: Bast, Ida von Hanno / NTB scanpix

– Engelsk League 1 er uaktuelt for Erik. Han blir garantert ikke med ned. Portsmouth har heller ikke råd til å beholde ham, sier Huseklepp sin agent, Tore Pedersen, til NRK.no.

Flere alternativer

Huseklepp har vært hos Birmingham siden februar, og klubben kjemper om opprykk til Premier League. I kveld møter Birmingham, Blackpool, til første semifinalekamp i den engelske play-offen.

– Nei, jeg har ikke hørt noe mer om hva jeg gjør til neste sesong. Akkurat nå har jeg bare fokus på Birmingham. Jeg må konsentrere meg om det, forteller Huseklepp.

Hvor bør Erik Huseklepp fortsette karrieren sin? Diskuter i kommentarfeltet eller på vår facebook-side.

Agent Pedersen letter likevel noe på sløret ovenfor NRK.

– Det eneste jeg vil si er at det finnes alternativer for Huseklepp. Jeg jobber med det, sier agenten.

Mulig Norge-retur

I forrige uke bekreftet Brann-direktør Roald Bruun-Hanssen, at Huseklepp har hatt kontakt med klubben angående en Brann-retur til sommeren.

Hvilke alternativer jobber du med her hjemme, Pedersen?

Jeg vil ikke si noe mer om jeg jobber med klubber her hjemme eller i utlandet. Bare at jeg jobber bredt, avslutter Pedersen.

Siste nytt

 • Herlovsen utvist på overtid

  Lillestrøm slo Zürich Frauen i kveldens Champions League-kamp på hjemmebane. Det var likevel Isabell Herlovsen (27) som skulle ta mye av oppmerksomheten på overtid. Spissen pådro seg direkte rødt kort etter å ha kastet ballen på en motspiller. Det betyr at hun må stå over returkampen om en uke.

  Herlovsen med rødt kort etter kampslutt
 • Nordlie forklarer Avaldsnes-avgang

  – Det er beklagelig at vi avslutter på denne måten. Men det er ingen dramatikk i dette i det hele tatt utover min egen familiære og helsemessige situasjon, sier Tom Nordlie til Dagbladet om hans avgang som Avaldsnes-trener tirsdag.

  Tom Nordlie til Avaldsnes
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal