Den gamle fotballstjernen Paul Gascoigne (46) er ifølge britisk presse sendt til sykehus etter at han kollapset på et hotell i London.

Paul Gascoigne ble i natt sendt til sykehus etter en kollaps, skriver britisk presse.

– Han la der og så gammel og syk ut, sier et vitne til britiske Daily Mirror.

Gazza

Gascoigne ga ut bok i 2011.

I februar var Gascoigne til avrusning på en klinikk i USA, men mannen med 57 landskamper for England havnet i fokus igjen før helgen da han ble arrestert etter et angrep på ekskona.

I natt melder flere britiske medier at en svært beruset Gascoigne ble sendt til sykehus etter en kollaps på et hotellrom.

Politiet rykket ut til Royal National Hotel i sentrum av London etter at hotellpersonell slo alarm. Gascoigne ble fraktet til University College Hospital.