Radio: OL Sotsji: Alpint storslalåm, menn.

Alpint, storslalåm for menn

Oppsummert

• Ted Ligety leder suverent etter første omgang. Han her 0,93 sek. foran Ondrej Bank fra Tsjekkia. Beste nordmann er Henrik Kristoffersen på 14.-plass, men bare 0,36 sekunder bak bronsemedaljen.
  • Full resultatliste finner du i bunnen av dette vinduet.
  • Kristoffersen kjører for seier

Henrik Kristoffersen (19) ligger på en kruttsterk andreplass bak Ted Ligety før finaleomgangen i verdenscupens storslalåm i Slovenia. Rælingen-alpinisten er 42 hundredeler bak. Leif Kristian Haugen lå an til en kjempetid i Kranjska Gora, men fikk problemer i innspurten og falt over målstreken. Han ligger på 8.-plass, men det er usikkert om han kan fortsette. Aksel Lund Svindal kjørte inn til en 14.-plass, mens Kjetil Jansrud er nummer 25.

• Svindal gratulerer Ligety med OL-gullet

Ted Ligety tok i dag sitt andre OL-gull i karrieren. Det førre kom i Torino 2006 då amerikanaren gjekk til topps i kombinasjonen.

Laster Twitter-innhold
  • Ted Ligety er olympisk meister i storslalåm

Amerikanske Ted Ligety (29) la grunnlaget med ein strålande 1.-omgang og heldt leiinga også i 2.-omgang. Ligety er til slutt 0,48 framfor Steve Missillier (29) og 0,64 framfor Alexis Pinturault (22) – to franskmenn på pallen. Henrik Kristoffersen vart beste norske på ein 10.-plass. Leif Kristian Haugen vart nummer 16, medan Kjetil Jansrud køyrde ut.

Beklager, vi kunne ikke vise innholdet.
Se «aa» i nytt vindu

• Storhamar knuste Vålerenga

Storhamar var klart best og vant den tredje kampen 4-1 i NM-finaleserien mot Vålerenga.

Laget fra Hamar leder nå 2–1 i kamper, og mangler to seire på å sikre seg kongepokalen.

Storhamars Sverre Rønningen ble kampens store spiller med to mål for vertene.

NM-sluttspillet ishockey menn, finale 1. kamp (best av 7), Storhamar -Vålerenga (5-1)
  • Norsk hockey-tap i Ungarn

Norge tapte 1–2 mot Ungarn i en privatlandskamp i ishockey fredag kveld.

Viktor Granholm scoret Norges mål i overtall i det som NTB omtaler som en kamp som «ikke vil bli husket lenge».