Lørdag 19. august inviteres det til folkefest i forbindelse med den nye brua over Fedafjorden. 

Det skal serveres fiskesuppe til alle som kommer. Naturlig nok skal mesterkokk Trond Moi lage fiskesuppa sannsynligvis til flere tusen personer, og da Moi var gjest i vår formiddagsedning innrømmet han at dette var en så stor jobb at han de siste nettene også har drømt om fiskesuppe.

Fiskesuppe til 4 personer:

1 l vann og 1/2 l kremfløte settes på kok

Imens kuttes 1 gul løk, 1 purre, 2 gulrøtter, 1/2 sellerirot i små biter som has oppi suppa og gis et oppkok.

Deretter has fisken oppi, kuttet i ett par cm stykker.

¨300 g laksefilet og 200 g hvit fisk

+ 150 g smør kuttet i små biter.

Smak til med salt og pepper.

Suppa skal ikke kokes mer enn 2 minutter (noe av hemmeligheten) for ellers blir fisken tørr.

Tilslutt has hakket basilikum, persille eller gressløk oppi og en liten dash med sitronsaft.