Erik Mykland får gult kort i Risør-kamp - En hekting fører til at dommer Terje Haugland drar opp det gule kortet for «Myggen», som kom inn igjen og spilte den siste drøye halvtimen av kampen. - Foto: Tore Myrberg / Aust Agder Blad

En hekting fører til at dommer Terje Haugland drar opp det gule kortet for «Myggen», som kom inn igjen og spilte den siste drøye halvtimen av kampen.

Foto: Tore Myrberg / Aust Agder Blad

«Myggen» byttet ut seg selv etter 24 minutter

Erik Mykland (40) var lørdag tilbake på fotballbanen, da han spilte sin første seriekamp for Risør FK på 23 år. Den spillende treneren valgte å bytte ut seg selv etter halvspilt førsteomgang.

– Jeg gikk ut fordi vi trengte mer fart i midtbanen, var «Myggens» forklaring til Aust Agder Blad.

Stolpe ut i trenerdebuten
Erik Mykland og medtrener Terje Larsen på Risør - Erik Mykland og medtrener Terje Larsen diskuterer taktikken, etter at «Myggen» har byttet ut seg selv. - Foto: Tore Myrberg / Aust Agder Blad

Erik Mykland og medtrener Terje Larsen diskuterer taktikken, etter at «Myggen» har byttet ut seg selv.

Foto: Tore Myrberg / Aust Agder Blad
Erik Mykland i Risør-kamp - Erik Mykland gjorde comeback og spilte for Start i 2008- og 2009-sesongen. Lørdag gjorde han et nytt comeback for en gammel klubb. - Foto: Tore Myrberg / Aust Agder Blad

Erik Mykland gjorde comeback og spilte for Start i 2008- og 2009-sesongen. Lørdag gjorde han et nytt comeback for en gammel klubb.

Foto: Tore Myrberg / Aust Agder Blad

I vinter ble det kjent at «Myggen» skulle bli spillende trener for gamleklubben i femtedivisjon.

Lørdagens kamp var både «Myggens» første som trener for klubben i seriesammenheng, og et comeback på fotballbanen av den gamle landslagsstjernen.

Det endte bokstavelig talt med stolpe ut. Hele fire ganger hadde Risør ballen i stolper og tverrligger, uten at de klarte å kvittere hjemme på Kjempesteinsmyra.

Vertene fikk også en mann utvist tidlig i andreomgangen, etter en dårlig timet takling som bakerste mann.

Risør var likevel dominerende spillemessig, men de om lag 200 tilskuerne fikk se at det var bortelaget Øyestad som dro hjem med poengene da dommeren blåste av på 0-2.

Erik Mykland i kamp for Risør - «Myggen» var lørdag tilbake på fotballbanen. Her i kjent stil. - Foto: Tore Myrberg / Aust Agder Blad

«Myggen» var lørdag tilbake på fotballbanen. Her i kjent stil.

Foto: Tore Myrberg / Aust Agder Blad

– God moral i laget

Den spillende treneren kom inn igjen i andreomgangen, men kunne altså ikke forhindre tap.

– Det er en god moral i laget, og det er marginalt hvordan en slik kamp ender når man har fire skudd i stolpene, sier Mykland, som ikke ønsker å kommentere sin egen innsats på banen.

Neste utfordring for laget hans blir ifølge lokalavisa borte mot Lillesand førstkommende torsdag.

Se flere bilder fra «Myggens» tilbakekomst på fotballbanen på austagderblad.no.

Erik Mykland i kamp for Risør - De grønnkledde måtte gå poengløse av banen. - Foto: Tore Myrberg / Aust Agder Blad

De grønnkledde måtte gå poengløse av banen.

Foto: Tore Myrberg / Aust Agder Blad

Video og TV-reportasjer

Elbil-eiere bør betale for parkering og lading i Arendal kommune i fremtiden. Det mener varaordfører Anders Kylland fra Fremskrittspartiet. Antallet el-biler øker kraftig, og Kylland mener det blir feil at skattebetalerne skal ta regningen.
Skal koste vinterveiene på Sørlandet.
Nettgründerne Mariann Vik og Elisabeth Vik Løvland har besøkt filmmiljøet i Los Angeles flere ganger. Nå lanserer de nettsiden 2minutter.com, hvor de presenterer videoer og bildereportasjer med kjente modeller, skuespillere og artister. 
den første fotoshooten 
For jente er det en gammel drøm som nå settes ut i livet. Od de har kjent hverandre lenge
kusiner
Jentene fra Kristiansand 
direkte til havna
Ideen med 2minutter.com er å vise artister med visuelt uttrykk med bilder og korte videoer, gjerne på 2 minutter. De håper at interesserte fra hele verden vil besøke siden for å bli kjent med nye talenter og kjendiser
synk det er ikke bare kjendiser
På institutt for mediefag ved universitetet i Agder tror de jentene kan lykkes
Det er langt fra fotoshoot i Los Angeles til Kristiansand, men Mariann og Elisabeth tror på det de gjør 
slutt -