Start tapte i Sandefjord

Start tapte med tre mål mot Sandefjord i lørdagens kamp på bortebane. Det ble den fjortende kampen på rad uten seier.

Sandefjord - Start

Start tapte mot Sandefjord i lørdagens kamp på bortebane.

Selv om Start var stemplet som favoritt før kampstart, måtte de se seg slått av Sandefjord.

Det første målet kom allerede ett minutt ut i kampen. Målscorer var Sandefjords Kjell Rune Sellin. Sandefjords andre mål kom ved Cheikhou Dieng 26 minutter senere. Ved pause var resultatet 2 – 0 til Sandefjord.

Selvmål i andre omgang

I andre omgang fikk Start uventet hjelp fra motstanderne. Etter 63 spilte minutter ble det selvmål av Sandefjords Victor Demba.

Det var det eneste målet som gikk i Starts favør i kampen.

89 minutter ut i kampen scoret Sandefjords Cheikhou Dieng sitt andre mål i kampen. Fire minutter på overtid kom Sandefjords fjerde mål. Scoringen var ved Jean Alassane Mendy.

Sluttresultatet ble 4 – 1 til Sandefjord.

Sandefjords plan var å spille for fansen og å angripe motstanderne. Det ga resultater i kampen mot laget fra Kristiansand. Med dette tapet blir sørlendingene dratt ytterligere ned i nedrykksstriden.

Lett å få flyskrekk av dette - men det finnes råd 00:41