Start senket av Hobro i Danmark

Da dommeren blåste av treningskampen i Danmark stod det 3-1 til Hobro over Start.

Espen Hoff (t.v.) og Taijo Teniste i aksjon

Start skylder på mye vind og dårlige baneforhold i tapet mot Hobro i Danmark.

Mye vind preget kampen mellom Start og Hobro i dag. Fvn.no skriver at startspillerne reagerer på dårlig baneforhold og at ballen fyker i alle retninger på grunn av den store vinden.

Misfornøyd med baklengsmål

– Jeg er mest misfornøyd med hvordan baklengsmålene kom, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til Fædrelandsvennen.

Mjelde tar ikke tapet mot Hobro tungt med tanke på fremtiden.

– Jeg er absolutt ikke bekymret over 3-1 tapet. Vi skal ikke bruke det som en unnskyldning, men baneforholdene og vinden gjorde at kampen ble veldig preget av det, sier han.

Også spillerne var misfornøyd med forholdene på banen.

– Vinden ødelegger kampen fullstendig. Banen er humpete og det blir knapt noen fotballkamp utav det, sier midtstopper Jesper Mathisen.

Målløs første omgang

Hjemmelaget tar fort kontroll på kampen og kommer med flere målsjanser.

Start sliter med godt pasningsspill og har få sjanser foran Hobros mål.

Etter 20 minutter kommer Start mer inn i kampen. I det 22. minutt spiller Starts Paniagua ballen til Tripic som får den videre til Hoff. Hoff er litt for sen på ballen og den blir klarert før han rekker å skape noe mer. Dette er bortelagets største sjanse til nå i kampen.

Vinden fortsetter å være en ødeleggende faktor på banen og skaper trøbbel for begge lag.

Målfest

Etter en første omgang, som ikke bød på store sjanser, gjør andre omgang helomvending og målene begynner å renne inn.

Start kommer ut på banen med ny selvtillit og Asante gir Start ledelsen 0-1 fra 25 meter. En pangstart for bortelaget etter 48 minutter.

Etter 56 minutter har Hobro kommet seg etter målet og utligner til 1-1 på hjørnespark. Deretter har hjemmelaget flaks ved at en dårlig start-klarering havner i føttene på en Hobrospiller, som setter ballen trygt i lengste hjørne og lager 2-1 til hobro.

Hobro er ikke fornøyd med to mål og etter 67 minutter setter de tre tredje målet etter et fint gjennomspill som fører til at en Hobro-spiller lobber baller over starts målvakt Opdal.

Tapet mot Hobro er det tredje i sesongoppkjøringen.