Mons Ivar Mjelde - Starts trener blir ikke å se på benken under kampen mot Kongsvinger. Konfirmasjonen til sønnen går foran toppoppgjøret. - Foto: Geir Ingar Egeland / NRK

Starts trener blir ikke å se på benken under kampen mot Kongsvinger. Konfirmasjonen til sønnen går foran toppoppgjøret.

Foto: Geir Ingar Egeland / NRK

Sønnen konfirmeres - dropper kamp

Mons Ivar Mjelde skal ikke lede Start i bortekampen mot Kongsvinger i 1. divisjon søndag. Treneren prioriterer sønnens konfirmasjon.

Det skriver Fædrelandsvennen.

Konfirmasjon på Osterøy

– Sønnen min konfirmeres hjemme på Osterøy søndag, forteller Start-treneren, som opprinnelig kommer fra kommunen i Hordaland.

Mjelde mener hans fravær ikke skal ha stort å si i en enkelt kamp.

– Det betyr bare at spillerne må ta enda mer ansvar. Robert Hauge og Erik Ruthford Pedersen (ass. trenere, journ.anm.) blir med til kampen, og de løser det bra, for vi jobber så tett i hverdagen. Dette er overhodet ikke noe problem. Det er tross alt spillerne som skal utføre arbeidet, sier Mjelde.

Jakter første borteseier på over ett år

Start har ikke vunnet på bortebane i serien siden 1. runde i fjor.

De tre borteoppgjørene etter nedrykket til 1. divisjon har alle endt uavgjort.

Seier i begge hjemmekampene gjør at Start-laget likevel har fått en rimelig god Start på sesongen i 1. divisjon, der laget etter fem runder ligger på en tredjeplass med ni poeng - likt med søndagens motstander.

– Intet problem

Glenn Andersen - Glenn Andersen er sikker på at konfirmasjonen på Osterøy ikke skal senke Start-skuta. (Arkivfoto) - Foto: Kim Nystøl / NRK

Glenn Andersen er sikker på at konfirmasjonen på Osterøy ikke skal senke Start-skuta. (Arkivfoto)

Foto: Kim Nystøl / NRK

Kaptein Glenn Andersen sier spillerne skal klare seg greit uten hovedtreneren.

– Vi skal klare det. Vi har dyktige folk i trenerteamet, og det er intet problem at vi må unnvære Mjelde i en kamp, sier Andersen til Fædrelandsvennens nettutgave.

(NTB/NRK)

NRK setter pris på at mange bidrar med meninger, erfaringer og synspunkter i kommentarfeltet. Takk for at du begrunner dine meninger og avstår fra personangrep. Innlegg som ikke følger våre regler for deltakelse kan bli slettet.

Video og TV-reportasjer

Ledelsen ved universitetet i Agder truer med å fjerne bachelorprogrammet Litteratur, Film og Teater. Det reagerer fagmiljøet og studentene sterkt på.
Kjell Ingolf Ropstad uttaler seg om statsbudsjettet etter at avtalen med Venstre, Høyre og Fremskrittspartiet er undertegnet
Ordfører Tarald Myrum i Valle innrømmer at språkbruken i kommunestyret av og til er så hard at den burde vært klubbet ned. Kulturlederen i kommunen krever nå nye retningslinjer for politikere.