Start vant 4-0 over Høllen

Start vant 4-0 i cupkampen mot fjerdedivisjonslaget Høllen FK i Søgne. Zlatko Tripic og Alexander Lind scoret to mål hver.

Høydepunkter fra cupkampen mellom Høllen Fk og IK Start

Alexander Lind scoret for Start en drøy halvtime ut i første omgang. 24-åringen kom fra Donn i desember og dette var hans første kamp fra start for Start.

Høllen-keeper Karl Eirik Jåtun hadde flere gode redninger og sørget for at bortelaget ikke fikk flere mål før pause.

Målrikt i 2. omgang

Etter en litt tam første omgang, festet Start grepet i andre halvdel av kampen.

Under ti munitter ut i andre omgang ble Høllen-spiller Christian Rogstad utvist etter sitt andre gule kort.

Få minutter senere doblet Start ledelsen, med nok en scoring av Alexander Lind.

Start fikk to straffer i løpet av fire minutter i andre omgang. Innbytter Zlatko Tripic satt begge i mål og sørget med det for at Start vant kampen 4-0.

3 350 tilskuere hadde møtt opp. Det er ny rekord på Søgne Stadion.

Tre år gammel klubb

Høllen FK ble til da de 24 spillerne brøt ut av Søgne IL for tre år siden, da seriesystemet ble lagt om. Klubben har ingen administrasjon. Både

Høllen

Christan Rogstad håper på et sjokkresultat mot Start i kveld.

styremedlemmene, direktøren og begge trenerne er spillere.

– Når vi nå skal arrangere kamp, så må vi både varme pølser før kampen, spille kampen, og selge pølsene i pausen, sa spiller Christan Rogstad til NRK.no onsdag.

Høllen var gira på å komme lengst mulig i cupen, og Start har aldri vunnet en cupfinale. Dermed var det duket for et skikkelig lokaloppgjør.

Jerv videre, Fløy og Lyngdal ute

Flere andre lag fra Sørlandet var i aksjon i 1. runde i cupen i dag. 2. divisjonslagene Jerv og Fløy møttes i Grimstad. Jerv gikk videre etter å ha slått laget fra Flekkerøy 3-0.

I Lyngdal tok bygdas 3. divisjonslag i mot Egersund fra divisjonen over. Gjestene ble for sterke og Lyngdal er ute av cupen etter 1-2 tap i kveldens kamp.

Fredag møtes Arendal Fotball og Vindbjart til cupoppgjør i Arendal.