Jerv slo Levanger

FK Jerv fikk søndag kveld besøk av Levanger i 1. divisjon fotball for menn. Resultatet ble 4–2.

Ohi Omojiuanfo med hat-trick

Ohi Omojuanfo scoret hat trick mot Levanger på Levermyr stadion.

Steinar Pedersen på gressmatta

Tidligere Start-spiller Steinar Pedersen sa lørdag ja til tre nye år som trener for FK Jerv i Grimstad.

Full tribune Levermyr

Den nye tribunen på Levermyr stadion var fullsatt. Det var totalt 922 tilskuere.

Ohi Anthony Omoijuanfo Jerv

Ohi Anthony Omoijuanfo er strålende fornøyd med å klare hat trick.

Kampen slutt Jerv Levanger

Kampen avblåst med resultatet 4–2.

– Det blir tøft, men vi har muligheter, sa Jerv-trener Steinar Pedersen før kampen.

Levanger tok heller ikke lett på motstanden, og fryktet mest av alle toppscorer Alexander Lind.

Scoret tre mål

I denne kampen var det imidlertid Ohi Anthony Omoijuanfo som scoret flest mål for Jerv. Han scoret etter 11, 37 og 54 minutter.

– Det føles godt, men dette er en solid lagseier der alle jobber på. Jeg fikk servert tre fine mål, sier han etter kampen.

Før kampen hadde han fleipet i garderoben med at han i dag skulle ta hat trick.

– Og det fikk jeg, ler han og sier det hjelper godt på selvtilliten.

Han er på god vei til å nå sitt eget mål om å score et tosifret antall mål denne sesongen.

Levanger reduserte

Etter 43 minutter reduserte Levangers Benjamin Stokke til 2-1, som også ble pauseresultatet.

Etter pause holdt Jerv trykket oppe, og da klokka passerte 54 minutter satte Ohi Anthony Omoijuanfo altså inn sitt tredje mål.

Ny scoring sørget Jervs Christoffer Myhre for etter 78 minutter.

Rett før kampslutt, i det 90. minutt, reduserte Levangers Simen Raaen Sandmæl til 4–2 som ble sluttresultatet.

Det var 922 tilskuere på kampen.

Nett-TV:

Jerv-trener Steinar Pedersen er strålende fornøyd med å slå Levanger, men mener de burde ha unngått to mål mot seg.