Tar sommerferie på kvalikplass etter målshow

Endelig kunne Jerv-spillerne juble etter første seier siden mai.

Jerv-jubel

Jerv-spillerne jubler etter en av de fem scoringene i kampen mot Bærum på Levermyr stadion.

– Guttene leverer i storstil i dag. Jeg er veldig stolt av dem og veldig fornøyd, sier Jerv-trener Steinar Pedersen til NRK.no etter kampslutt.

Overbeviste på hjemmebane

De to første scoringene kom etter et massivt trykk fra Jerv. Etter 26. minutter dunket Alexander Lind inn sitt syvende mål denne sesongen med hodet.

Kun tre minutter skjedde det samme igjen, men da var det Andreas Hagen som headet ballen i mål på et hjørnespark.

Gutta fra Grimstad var på ingen måte ferdig. De fortsatte å presse på og skapte flere sjanser, men publikum måtte vente til andre omgang for å få scoring nummer tre.

Etter 52. minutter var det Jervs supertalent Ohi Anthony Omoijuanfo sin tur. Han sendte et utagbart skudd ned ved stolperota.

Like etterpå ble det 4–0. Alexander Lind satt inn sitt åttende mål denne sesongen. Denne gangen med venstrefoten.

Fem minutter før slutt fikk også Joachim Edvardsen tegnet seg på scoringslista.

Jerv slo Bærum 5-0 på hjemmebane.

Ligger på kvalikplass til eliteseriespill

Seieren mot Bærum plasserer Jerv på 4.-plassen i førstedivisjon. Holder laget seg der resten av sesongen vil det gi kvalifisering til eliteseriespill neste år.

– Det er så utrolig deilig å ligge på kvalikplass etter en god vårsesong av oss, sier tomålsscorer Alexander Lind til NRK.no.

Etter fire kamper uten seier smakte nok målshowet foran hjemmepublikummet ekstra godt. Grimstad-laget står nå med 23 poeng på 16 kamper.

Nå venter fire uker sommerferie for spillerne før de møter Levanger på bortebane 2. august.

– Vi skal trene hardt i ferien så det blir nok mer en mental ferie enn en fysisk ferie, smiler Lind.