Bil på taket - Foto: Lars Eie / NRK
Foto: Lars Eie / NRK

Åtte skadet i ulykke på E39

På E39 i Vest-Agder har det vært et trafikkuhell ved avkjøringen til Rekevik i Flekkefjord.

Henry Bjørnestad - Politiførstebetjent Henry Bjørnestad sier store styrker rykket ut til ulykken. - Foto: Lars Eie / NRK

Politiførstebetjent Henry Bjørnestad sier store styrker rykket ut til ulykken.

Foto: Lars Eie / NRK

To biler var involvert i ulykken og en av bilene ble liggende på taket i veikanten på E39. Det skriver avisen Agder .

– Det har vært en påkjørsel bakfra i krysset her hvor en bil skal inn til høyre, men bilen som kom bak kjørte inn i bilen som nå ligger på taket i grøfta, sier skadestedsleder Henry Bjørnestad.

Åtte personer involvert

Politiet og øvrig utrykningsmannskap ble raskt varslet. Det gjorde også luftambulansen, som ble rekvirert fra Stavanger.

Tre personer ble fraktet til sykehus med ambulanse. Tilstanden deres er ukjent.

Totalt var åtte personer involvert i ulykken som skjedde like før klokka 15.

– Det var fem personer i bilen som havnet på taket. Ifølge vitner så krabbet de alle fem ut for egen maskin. Tre personer i den andre bilen er brakt til sykehus. Tilstanden deres kjenner jeg foreløpig ikke til, sier Bjørnestad.

Sykehuset i Flekkefjord opplyser i ettermiddag at fem personer i alderen 13 til 25 år er lagt inn ved sykehuset med kuttskader, skulderskader og en med mindre hjernerystelse. Tilstanden til alle fem skal være stabil.

I tillegg ble tre personer behandlet for mindre skader på legevakta i Flekkefjord.

Ulykke Rekevik E39 - Mannskaper rydder veibanen etter ulykken i Flekkefjord- - Foto: Lars Eie / NRK

Mannskaper rydder veibanen etter ulykken i Flekkefjord-

Foto: Lars Eie / NRK

Lange køer

Store styrker ble tilkalt til ulykkesstedet.

– Det var først uklart hvor omfattende dette var. Da vi fikk første melding om at åtte personer var involvert og skadd så måtte vi sette inn store ressurser for å få kontroll tidlig, sier Bjørnestad.

Det oppsto lange køer i begge kjøreretninger ved ulykkesstedet 7 kilometer vest for Flekkefjord sentrum.

Trafikken skal nå klokka 16 gå som normalt.


Video og TV-reportasjer

Laksehopp i Høiebekken er høstens vakreste eventyr for lakseentusiaster.
Tidsklemma er de fleste småbarnsforeldre godt kjent med, og nå skal det forskes på temaet. I Nyli barnehage i Arendal er det flere som kjemper mot klokka.
For to år siden ble deler av sykehuset i Arendal fredet. Mange var redd for at det ville begrense utviklingen av sykehuset. Nå to år etter ser det ut til at balansen mellom gammelt og nytt fungerer:

Dokumentarer og reportasjer

Bilder fra Dagsrevyen som viser løpsøvelse for blinde, løper etter lyden av en megafon. Bueskyttere på rekke og rad. Kulestøt for blinde, vinnes av Hans Bredesen med 8.17 m. Høyde uten tilløp for blinde og svaksynte, vinnes av Idar Hundstad med 1.43 m. Bilder fra fra bordtenniskonkurranse og Volleyball. Konkurransen vinnes av 1. laget til Oslo. Vektløfterkonkurransen vinnes av
Odd Johnsen med 117.5 kg.
Hus kan reises på en dag hvis grunnmuren er klar. Vegger,
gulv og taket er satt sammen av så lette elementer at heisekran er helt unødvendig. Huset er på 129 kvadrat-meter, og koster kr 44000.-. Bilder Dagsrevyen 1964
Bilder fra Dagsrevyen i 1964 som viser postmann med med ny postombæringstralle nedover gaten i Kristiansand. Leverer post i butikk. Postmannen demonstrerer trallens finesser. Vandrer videre og leverer post over
gjerdet.