Tilhørende emner

Ingen tilhørende emner.

Artikler om "Puls"

Vis klipp18:31

Ahmed og Team Physix: Konkurranse i Gøteborg

Omhandler dato: 2015

Ahmed og Team Physix skal delta på konkurranse i Gøteborg, og spenningen er stor. Nå skal de vise hva de er gode for. Ahmed har mange jern i ilden, og det skaper gnisninger. Ahmed må ordne opp i det før det blir konflikt i gruppa, og før de skal til Gøteborg.

Dokumentarserie fra Puls om Ahmed og street workout-laget Team Physix som vil forandre liv. Ahmed har hatt et hardt liv, og nå bruker han bakgrunnen sin til å hjelpe andre. (6:6)

Vis klipp10:56

Ahmed og Team Physix: Tøffe tak

Omhandler dato: 2015

Å delta i konkurranser krever fullt fokus. Det blir ekstra vanskelig når et av medlemmene som skal delta går på en smell både sportslig og privat. I denne episoden møter Ahmed også utfordringer han må takle.

Dokumentarserie fra Puls om Ahmed og street workout-laget Team Physix som vil forandre liv. Ahmed har hatt et hardt liv, og nå vil han bruke bakgrunnen sin til å hjelpe andre. (5:6)

Vis klipp10:51

Ahmed og Team Physix: street workout

Omhandler dato: 2015

Ahmed forandret livet sitt da han oppdaget sporten street workout. Nå vil han bruke sin røffe bakgrunn til å hjelpe andre som også har hatt en vanskelig oppvekst. Metoden hans er knallhard trening, streng disiplin og å gjøre hverandre gode.

Dokumentarserie fra Puls om Ahmed og street workout laget Team Physix som vil forandre liv. Ahmed har hatt et hardt liv, og nå vil han bruke bakgrunnen sin til å hjelpe andre. (1:6)

Vis klipp10:21

Ahmed og Team Physix: opptak av nye medlemmer

Omhandler dato: 2015

Laget vokser, men det trengs noen klare regler for de nye medlemmene som vil være med i Team Physix. Dette må Ahmed og gutta ha klare regler på når de vil hjelpe ungdommer som sliter, og vise at det er mulig å få det bedre gjennom knallhard trening.

Dokumentarserie om Ahmed som fikk forandret livet sitt da han oppdaget sporten street workout. Nå vil han bruke bakgrunnen sin til å hjelpe andre. Metoden er knallhard trening (2:6)

Vis klipp12:04

Ahmed og Team Physix: opptre for publikum

Omhandler dato: 2015

Ahmed og Team Physix er nå klare for å vise seg fram for publikum. Laget skal holde sitt aller første show. For et av medlemmene, David er det ekstra spennende. Han skal vise seg frem i hjembyen sin.

Dokumentarserie om Ahmed som fikk forandret livet sitt da han oppdaget sporten street workout. Nå vil han bruke bakgrunnen sin til å hjelpe andre. Metoden er knallhard trening (3:6)

Vis klipp10:36

Ahmed og Team Physix: Sandra deltar i VM

Omhandler dato: 2015

Sandra i Team Physix skal representere laget under VM i street workout for kvinner. Hun er nervøs fordi hun er redd for å skuffe de andre på laget. Det hun ikke vet er at Ahmed har en overraskelse til henne.

Dokumentarserie om Ahmed som fikk forandret livet sitt da han oppdaget sporten street workout. Nå vil han bruke bakgrunnen sin til å hjelpe andre. Metoden er knallhard trening (4:6)

Vis klipp4:33

Sykkelreparasjon

Omhandler dato: 2014

Har du noen gang prøvd å fikse sykkelen din selv? Du blir kanskje overrasket over hvor mye du faktisk kan gjøre hjemme på egenhand.

Vis klipp5:00

Streetdancebattle i Verdensparken

Omhandler dato: 2014

Liker du å danse? Hva med å danse utendørs? Streetdance kan du gjøre nesten hvor som helst. Christian Strand fra Puls får en kjapp innføring i streetdance, og blir utfordret til en ekte streetdancebattle.

Klippet er hentet fra en spesialsending fra Puls og FBI om friluftsliv i parken.

Vis klipp6:07

Parkour i Verdensparken på Furuset

Omhandler dato: 2014

Parkour er en kul og tøff måte å komme seg ut på, men hva er parkour? Og hvordan gjør man det? Christian Strand fra Puls får opplæring i parkour for nybegynnere, og får dessuten en heftig demonstrasjon fra de som kan det.

Klippet er hentet fra en spesialsending fra Puls og FBI om friluftsliv i parken.

Vis klipp3:41

Gatecricket

Omhandler dato: 2014

Gatecricket er en forenklet måte å spille på cricket på, og en veldig gøy måte å drive med uorganisert trening, både for barn og voksne. Men kanskje vet du ikke en gang hva cricket er? Her får du en kjapp innføring i det også.

Klippet er hentet fra en spesialsending fra Puls og FBI om friluftsliv i parken.

Vis klipp3:58

Det vi bør like å spise

Omhandler dato: 2009

Å spise frukt og grønnsaker skal være sunt. Veldig mange av oss synes også at disse matvarene smaker bra. Det betyr likevel ikke at norsk hverdagskost inneholder nok grønt.

Vis klipp7.08

Arbeidet vi krangler om

Omhandler dato: 2011

Husarbeid er ikke akkurat det vi kaster oss over med den største lyst! Likevel kommer ingen utenom det.
I vår tid, når kvinner flest er i jobb, blir husarbeidet ofte en kilde til konflikt i familien.

For hvem skal gjøre det?

Kanskje det er viktigere å spørre hvordan man snakker sammen for å ivareta familiens felles oppgaver. I dette innslaget får vi i hvertfall noen råd å tygge på.

Vis klipp2.22

Hverdagskonkurransen

Omhandler dato: 2011

Mange synes vi lever i et konkurransesamfunn, der lykke og tilfredshet avhenger av om vi klarer å hevde oss i sammenligning med andre, for eksempel naboer, arbeidskolleger, familie. Suksess måles ut fra jobbkarriere, materiell levestandard, pent utseende, kontakter og status.

I denne samtalen handler det også om forskjeller i kvinner og menns måter å prestere og konkurrere på i hverdagen.

Vis klipp12.21

Kvinner med høye krav til seg selv

Omhandler dato: 2009

Det store flertallet av norske og nordiske kvinner har de siste 30-40 år tatt steget ut i samfunnslivet, i en grad som savner sidestykke ellers i verden.

Fra å ha hatt sin hovedarena i hjemmet, som husmødre og familieorganisatorer, er unge kvinner nå velutdannede og ute i jobb, og bidrar til god familieinntekt og høyt materielt nivå i hus og hjem.

Oppgavene med hjem og barn er mye jevnere fordelt mellom ektefellene enn før i tida, men samfunnsforskning tyder på at mor, i tråd med gammel tradisjon, føler stort ansvar og ambisjon som organisator i familien. Det kan bli slitsomt.

Vis klipp16:32

Trafikkulykke - bli med på en øvelse

Omhandler dato: 2013-01-28

Tre studenter har sagt ja til å delta på et eksperiment, og får beskjed om å møte opp ved Youngstorget i Oslo. De vet at de må ha på seg godt med klær, og må tåle synet av blod.

Det de ikke vet, er at de skal være med på en øvelse. Studentene vil være de første som ankommer et ulykkessted, og her får vi se hvordan de reagerer og hvordan de løser situasjonen.

Vis klipp10:48

Da pappa fikk hjertestans

Omhandler dato: 2013-01-28

For familien Holm i Askim skulle det som lå an til å være en vanlig mandag ettermiddag, bli den mest dramatiske de har opplevd. Plutselig falt faren Per Ivar om med hjertestans. Takket være rask reaksjon og gode kunnskaper om livredning, klarte familien å redde livet hans.

Her forteller de selv hva som skjedde den dramatiske kvelden. I tillegg er lege Christian Buskop i studio, og viser hvordan vi gjør hjerte- og lungeredning på riktig måte.

Opphavsrett NRK © 2009–2016 NRK | Nettsjef: Frank Gander | Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen