"Rolv Wesenlund" hører til emnene

"Rolv Wesenlund" er relatert til programmene

Vis klipp0.54

Luke 11: Rågjengeren

Omhandler dato: 1969

Hva skjer om du blir tatt for å gå for fort?

Vis klipp2.14

Luke 14: Supperådet

Omhandler dato: 1969

I et marked som oversvømmes av et uendelig utvalg produkter, er det kanskje ikke rart at behovet for bransjeråd melder seg. Her avlegges et besøk hos informasjonskonsulent Balle Clorin i Norsk Supperåd.

Vis klipp2.01

Hjemmesitterne velger sofaen

Omhandler dato: 2005

Valgdeltakelsen går ned, både her i landet og i andre vestlige land. I Norge er vi glad for at vi lever i et demokratisk land, og at folket kan påvirke politikken som føres, men allikevel er det mange som ikke bruker stemmeretten.

Her hører du om det stadig økende ''sofapartiet''. Ved de første valgene på 2000-tallet var de flere enn antallet som stemte på landets største parti, Arbeiderpartiet. Ved stortingsvalget i 2005, var skuespilleren Rolv Wesenlund veldig bekymret over utviklingen.

Vis klipp0:50

I all offentlighet

Omhandler dato: 1969

Det var vel neppe denne typen åpenhet Stortinget hadde i tankene da de vedtok offentlighetsprinsippet, eller allmennhetens rett til dokumentinnsyn?

Vis klipp1:28

Wesenlund om Stand up

Omhandler dato: 2006

Rolv Wesenlund har i sin mangeårige karriere som artist vært innom alle former for underholdning, fra revy og musikal til sprelske TV-produksjoner og filmer av ymse slag.

Han er også en dreven monologkunstner og mener at Stand up-komedie som form slettest ikke er en ny oppfinnelse. Bare hør her.

Opphavsrett NRK © 2009–2016 NRK | Nettsjef: Frank Gander | Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen