Uroligheter og fyll i Troms og Finnmark

Fire menn i 20-årene innbrakt til Tromsø politistasjon på grunn av beruselse og en mann i Vest-Finnmark truet en annen mann med kniv i går kveld.

Fire menn i tyveårene ble i løpet av siste natta innbragt til Tromsø politistasjon fra forskjellige steder i Tromsø sentrum på grunn av beruselse. De holdes i arrest til de er edru og kan ta vare på seg selv. En av de innbragte er i tillegg anmeldt for å ha forulempet en annen person på et utested.

Truet en annen med kniv

I går kveld skal en mann i 30-årene ha truet ean annen mann med kniv i Hammerfest. Mannen som ble truet klarte å få den truende mannen under seg, og ringte til politiet om hjelp. Da politiet kom til stedet, var den truede mannen borte, men mannen er kjent for politiet.

Mannen som ble truet vil anmelde saka.

Oanehaččat

  • Barta buollái

    Sullii guokte miila Bearralvágis eret, Nuorta-Finnmárkkus, buollái barta sullii 16-áigge. Buohkat geat ledje barttas, besse dearvan olggos. Politiijat, buollinčáskkadeaddjit ja ambulánssat vulge báikái. Nu dieđihedje Nuorta-Finnmárkku politiijjat.

  • Álgá organistan Svalbárddas

    Snoasalaš kirkoorgelčuojaheaddji, Jovna Zakharias Dunfjell, álgá kirkoorganistan Svalbárddas. Dássážii lea Rissa suohkanis bargan sullasaš virggis. – In lean jáhkkán ahte oaččun dien virggi. Huikkádadden iluin dás okto go bođii diehtu. Diet šaddá gelddolaš, ođđa hástalus munnje. Dákkár vejolašvuohta ii boađe šat, dadjá Dunfjell, gii maiddái Nidarosdomenis leamaš orgelčuojaheaddji.

På forsiden av NRK Sápmi nå