Uroligheter og fyll i Troms og Finnmark

Fire menn i 20-årene innbrakt til Tromsø politistasjon på grunn av beruselse og en mann i Vest-Finnmark truet en annen mann med kniv i går kveld.

Fire menn i tyveårene ble i løpet av siste natta innbragt til Tromsø politistasjon fra forskjellige steder i Tromsø sentrum på grunn av beruselse. De holdes i arrest til de er edru og kan ta vare på seg selv. En av de innbragte er i tillegg anmeldt for å ha forulempet en annen person på et utested.

Truet en annen med kniv

I går kveld skal en mann i 30-årene ha truet ean annen mann med kniv i Hammerfest. Mannen som ble truet klarte å få den truende mannen under seg, og ringte til politiet om hjelp. Da politiet kom til stedet, var den truede mannen borte, men mannen er kjent for politiet.

Mannen som ble truet vil anmelde saka.

Oanehaččat

  • Ii soaitte beassat Olympiagilvvuide

    Deanu heaibunsearvvi Signe Marie Fidje-Store ii dattetge oro beassamin olympiagilvvuide. Olympiatoppen almmuhii eske dan álgo 19 oasseváldi. Ii nubbi davvi-Norgalaš Susann Bjørnsen ge beassan álgojovkui. Son lea ges nagodan vuodjangáibádusa. Guktuin lea gal ođđa vejolašvuohta beassat gilvvuide boahtte mánu gaskamuttus, go dalle mearridit daid earáid geat besset mielde.

Laster Twitter-innhold