Uroligheter og fyll i Troms og Finnmark

Fire menn i 20-årene innbrakt til Tromsø politistasjon på grunn av beruselse og en mann i Vest-Finnmark truet en annen mann med kniv i går kveld.

Fire menn i tyveårene ble i løpet av siste natta innbragt til Tromsø politistasjon fra forskjellige steder i Tromsø sentrum på grunn av beruselse. De holdes i arrest til de er edru og kan ta vare på seg selv. En av de innbragte er i tillegg anmeldt for å ha forulempet en annen person på et utested.

Truet en annen med kniv

I går kveld skal en mann i 30-årene ha truet ean annen mann med kniv i Hammerfest. Mannen som ble truet klarte å få den truende mannen under seg, og ringte til politiet om hjelp. Da politiet kom til stedet, var den truede mannen borte, men mannen er kjent for politiet.

Mannen som ble truet vil anmelde saka.

Oanehaččat

  • Meahccebuollin áitá eamiálbmogiid

    Stuorra meahccebuollin mii dál lea Alberta provinssas Kanádas áitá First Nations servodaga Edmonton gávpoga oarjjabealde. Alexis Nakota Sioux Nation bivdá dál sáddet eambbo dollačákadeaddjiid veahkehit čáskadit dolaid, seammásgo ássit dál ráhkkanit eváhkueret. – Dáppe buollá jođánit, muhto mii eat dieđe man stuorra guovllus lea sáhka, čilge Alexis Nation sáhkaolmmoš Trish Roth.

Laster Twitter-innhold