Oilers vant toppkampen på straffeslag

Til tross for Sparta-dominans i spilleforlengelsen, tok Stavanger Oilers med seg to poeng i lørdagens storkamp i eliteserien i ishockey.

Petter Thoresen

Oilers-trenar, Petter Thoresen kunne smile fornøyd i skjegget.

Etter 2-2 i ordinær tid gikk kampen til spilleforlengelse. Der hadde hjemmelaget flere store sjanser til å score, men Stavanger Oilers-keeper Henrik Holm hadde stengt buret og nektet Sparta scoring.

Dan Kissel

Dan Kissel skåret det avgjørende målet på straffeslag, som gjorde at Oilers stakk av med to poeng fra møtet med Sparta i Sarpsborg.

Det betød straffeslag, og der var det bare Stavanger Oilers' Dan Kissel som maktet å sette pucken i nota.

Holder på serieledelsen

Dermed kan Petter Thoresen ta med seg to poeng hjem til Stavanger, mens Sparta Sarpsborg må ta til takke med ett.

Stavanger Oilers leder nå eliteserien med 26 poeng, tre poeng foran lørdagens motstander.

En jevn kamp til det siste

I ordinær tid ga Christian Dahl-Andersen gjestene fra Stavanger ledelsen i annen periode, men Sparta utlignet kun tre minutter senere ved Fredrik Lystad Jacobsen.

Didrik Nøkleby Svendsen sendte hjemmelaget i føringen bare minutter etter Jacobsens utligning, men Oilers Rudolfs Balcers sørget for balanse i regnskapet like før periodeslutt.