FKH hadde full kontroll på eget gress

FK Haugesund var suverene, og vant 3–1 mot Stabæk i Haugesund.

Haugesundspillere jubler etter 1-0 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Stabæk

Haugesund-spillere jubler etter 1–0 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Stabæk.

FK Haugesund var høyt oppe etter en sterk borteseier mot Bodø/Glimt i forrige serierunde. I kveld ventet Stabæk på hjemmebane, et lag som har slitt i sesongstarten. Og det fortsatte de blåstripete med å gjøre.

Første omgang forløp uten de store høydepunktene, før Roy Miljeteig startet festen for hjemmelaget. 1–0 etter 40 minutter. I andre omgang tok FKH over kampen totalt. Sondre Tronstad scoret i det 51. minutt, gjestenes Luc Kassi reduserte i det 72., men Filip Kiss punkterte kampen da det gjensto et kvarter av ordinær spilletid. Stabæk klarte ikke å skape noe farlig, og kampen endte 3–1.

Haugesund er nå oppe på 5. plass, mens Stabæk sliter og er nede på nest siste plass. Neste runde tar Stabæk imot Odd på hjemmebane, mens Haugesund skal til Stavanger og møte Viking.