Du kan bli vår neste «Top Pedal»-deltaker

Vi auksjonerer bort neste fredags runde med den røde trøbilen. Har du det høyeste budet, blir plassen din. Pengene går til TV-aksjonen.

Kvindesland og Skjæveland

Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland har klargjort trøbilen til fredagens løp. Er det du som skal trø?

• VINNERBUDET: Bedriften Attende ga 10.000 til TV-aksjonen, og sikret seg plass i trøbilen.

«Nå på søndag er det klart for årets TV-aksjon. Og i den forbindelse fikk vi en god ide per sms. Hva med å selge en plass i trøbil-konkurransen ...?»

Programlederne i dagens morgensending Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland var ikke vanskelig å be, da en av lytterne kom med en kreativ vri på trøbil-konkurransen.

Plassen auksjoneres ut til høystbydende.

«Pengene skal gå rett til TV-aksjonen. Kjempeide.»

På direkte radio sendte de oppfordringen ut på lufta: Kom med ditt bud, pengene går til en god sak.

TV-aksjonen 2015 går til Regnskogfondet og deres arbeid med å bevare regnskogen i flere større områder i Brasil, Peru, Kongo og Ny-Guinea.

– Her har du anledning til å trø til for ein god sak. Bokstavelig talt, sier programleder Bjørn Olav Skjæveland.