Bryne slo Viking ut av cupen

Til pause på Bryne stadion var resultatet 0-0 - og kampen ble avgjort på straffespark.

Onsdag var det duket for lokaloppgjør i cupens tredje runder. 1. divisjonslaget Bryne fikk besøk av by- og eliteserielaget Viking fra Stavanger.

Første omgang var målløs. Det samme var andre, og ekstraomganger ble satt igang.

Heller ikke disse ga mål, og kampen ble til slutt avgjort på straffespark og endte 3-2 til hjemmelaget. Dermed er Viking det fjerde eliteserielaget som er slått ut av cupen.

Viking bommet på tre

Et eliteserielag som bommet på tre straffer - én mer enn hjemmelaget Bryne.

Første straffe tok André Danielsen, som sørget for 0-1. Brynes Marius Helle utlignet til 1-1, mens Roger Eskeland reddet Martin Fillo og Vikings neste skudd.

Vikings keeper Thomas Myhre svarte med å redde Kai-Ove Stokkelands skudd. Tomasz Sokolowski greide ikke å score på den femte straffen.

Brynes Christian Gauseth sørget for 2-1, før Alexander Ødegaard utlignet til 2-2.

Soma skjøt over

Deretter fulgte skudd som ikke ble mål fra Esben Ertzeid, skudd over mål fra Ragnvald Soma, før Brynes Ezekiel Bala avgjorde og srøget for sluttresultatet 3-2.

Både Stavanger SIF og Haugesund var i cupilden onsdag, men begge lag ble slått ut av motstanderne Aalesund og Sogndal.

Sogndal-FKH: Sende Sogndal vidare
AaFK-SIF: Aafk slo Stavanger 2-1