skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Walkabout 2006 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Walkabout Sist oppdatert 16:01
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Walkabout program 2:

Bryllupsakevitt og jenterugby

I det andre programmet fra Irland er reisekassa til "The No Budget Team" nede i under 3 euro. Likevel blir det hotellsuite og bryllupsbesøk på Nils & Ronny.

Publisert 04.01.2006 14:03. Oppdatert 10.01.2006 10:42.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Nils & Ronny - eller ”The No Budget Team”, som de nå er kjent som i Irland - fortsetter sitt skakke og noe umulige TV-prosjekt. De skal Irland rundt på 15 dager og samtidig lage fjernsyn, kun med et fenalår, nok akevitt og 200 sigaretter i sekken. I tillegg er nå reisekassa nede i under 3 euro, etter at det råflott ble brukt 44 cent på bensin til stormkjøkkenet.

(Foto: Nils & Ronny)

Gartnertrelling

Men det går opp og ned her i verden. En kveld det ser ut til å gå mot nok en kald høstnatt i soveposen, ender teamet i stedet opp på ”The Bollinger Room”, en utvokst suite på ett av Irlands topphoteller. Til gjengjeld må Nils & Ronny trelle som gartnere dagen etter, men blir reddet unna kroppsarbeidet av en telefon fra radiostasjonen som følger dem. Nye oppgaver venter!

Irsk haraball

Som motytelse for kost og losji, får Nils & Ronny i oppgave å filme bryllupet til Valerie og Tom, et skikkelig irsk haraball med 300 oppglødde gjester og fri bar. Før kvelden er over, blir det også anledning til kulturutveksling på høyt plan i form av sauekjøtt og norsk karvebrennevin.

Lommevarm akevitt rett fra flaska - ikke noe problem i irsk bryllup! (Foto: Nils & Ronny)
Hvem kan vel ikke bli rørt til tårer når den vakre, hvite brud skyller ned muggent fenalår med lommevarm akevitt rett fra flaska uten å fortrekke en mine? Som gutta sier: ”Hadde vi ikke vært gift alle tre...”

Jente-rugby

På vei til Limerick får gutta haik med en pappa på vei til barnehagen, og når ettåringen programmessig bryter ut i hylskriking i baksetet, trer onkel Nils og onkel Ronny trøstende til med en vár og følsom versjon av ”Når trollmor har lagt sine elleve små troll”.

I Limerick blir de med på treninga til et av Irlands beste jente-rugbylag, hvor svette, kjekke jenter forteller at det fine med rugby er at du kan lemleste folk uten fare for represalier.

Se Walkabout på NRK1 tirsdag kl. 19.55.

Siste saker:

 
PROGRAMLEDERE
Nils & Ronny
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no