Mediemenerne 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Mediemenerne
SJÅ MEDIEMENERNE PÅ NETT
 
 

Panelet

Mediemenerne har eit panel med fire deltakere, Frank Aarebrot, Jens E. Kjeldsen, Trine Eilertsen og Morten W. Knudsen. De deler på å være de tre som er med å bestemme og debattere vekas tema.

Publisert 21.08.2002 12:27. Oppdatert 24.02.2004 14:40.

Frank Aarebrot(f. 1947) er professor i sammenliknende politikk ved Universitetet i Bergen. Han har studert i USA og Norge, og har undervist mellom anna ved universitetet i Michigan, Universitet i Marburg (i Tyskland), i Essex og Fudan universitet i Shanghai. Valg er både lidenskap, hobby og fag.

Trine Eilertsen(f. 1969) er politisk redaktør i Bergens Tidende, der hun blant annet har ansvar for ledersidene og kommentarjournalistikken i avisen. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, og har hovedfag i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen. Eilertsen har jobbet i Bergens Tidende siden 1999.Morten W. Knudsen


(f.1962) er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH). Han er til daglig høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI der han underviser innenfor markedsføring, markedskommunikasjon, media og metode. Knudsen har forbruk som lidenskap, fag og hobby.
Sjekk denne linken: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article.jhtml?articleID=661150Jens E. Kjeldsen


f. 1967)er ansatt som post.doc ved Institutt for informasjons- og medievitenskap (UiB). Han er utdannet ved Institut for retorik ved Københavns Universitet. Hans hovedinteresse er offentlig og politisk kommunikasjon, og han har skrevet dr.art. avhandling om visuell retorikk. Kjeldsen arbeider også med skrivepedagogikk og gjennomfører kommunikasjonskurs og holder fordrag. Han er dessuten nasjonal redaktør i Norge for Rhetorica Scandinavica, et skandinavisk tidsskrift for retorikk-forskning.

Kjeldsen synes at det største problem med Norge er at potetene er alt for melete. Poteter skal være faste.Hanne Alver Krum


(f. 1968) er kommunikasjonsrådgiver i Argument Bergen AS,
der hun blant annet jobber med omdømmeutvikling og strategisk bruk av kommunikasjon. Krum er utdannet cand.mag fra Universitetet i Bergen, og har tidligere jobbet som rådgiver i Geelmuyden.Kiese og informasjonskonsulent hos Vital Forsikring ASA. Hun har vært i Argument Bergen siden 2002.
LENKER

 
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no