25.04.2014

Bare Lars

Video Bare Lars og Thomas leter etter nye stjerneskudd (Foto: Nyhetsspiller)

Plateprodusenten Lars er blitt alene etter at forholdet til Rakel er over. Han strever med å finne sin plass i tilværelsen, som helgepappa, kompis og på jakt etter ny dame.

SENDING

Sendes i P2 1. juledag, søndag 25. desember kl. 15.03. Reprise i samme kanal mandag 2. juledag kl. 21.03.

Lars og Rakel er gamle bekjente for lyttere av Radioteatret. Paret møttes, ble kjærester og samboere i to tidligere sesonger. Men nå er det slutt, Lars er alene og har mer enn nok å streve med. Episodene om ham kan du også høre - og diskutere - i P3-programmet Lørdagsrådet.

Lars (Espen Reboli Bjerke) (Foto: Antonia Pambou/NRK)

Lars spilles av Espen Reboli Bjerke.

Foto: Antonia Pambou/NRK

Episodene om Lars er korte, og kjennetegnes av en leken omgang med hva som er virkelighet og hva som er fantasi. Serien henter det meste av sin musikk fra P3s musikkdatabase Urørt, der artister selv kan legge inn sin musikk.

En rekke artister spiller seg selv i episodene, der de møter Lars i platestudioet hans.

Spesialsending med flere episoder

I P2-teatret får du høre flere episoder satt sammen til to spesialsendinger (5., og 12. juni), alle med ulike episoder og hendelser som gjør at Lars må gå i seg selv - og kanskje ta noen grep i forhold til hvordan han vil være.

Manus: Camilla Liby Clausen, Nina Wester, Petter Width Kristiansen, Bjørnar Teigen og Espen Reboli Bjerke
Lyddesign: Nils Jakob Langvik
Produksjonsledere: Hege Stabell og Camilla Liby Clausen
Instruktør og produsent: Camilla Liby Clausen

MEDVIRKENDE

SKUESPILLERE: Espen Reboli Bjerke, Christian Rubeck, Rebekka Karijord, Cecilie Enersen, Julia Schacht, Jørgen Langhelle, Nicolai Aurebekk Handeland, Bjørnar Teigen, Knut Marius Djupvik og Nasrin Kusrawi.

URØRTARTISTER: Andrea Dahle, Dina Sæle, Caroline Høyer, Red Hot, Goylem Space Klezmer, Pinlig stillhet

Radioteatret:  Odysseen (Foto: Anne Liv Ekroll/Anne Liv Ekroll, NRK)

I påsken: Odysseen

I tillegg til premiere på påskekrim Det lange farvel sender Radioteatret Odysseen - om helten Odyssevs' hjemreise etter krigen i Troja. På P2 skjærtorsdag, langfredag og påskeaften kl. 22.05. En krigsveteran sliter seg hjem. Han bruker ti år på hjemreisen. Hans indre kamper fortelles gjennom underlige fabler, bilder på mental og emosjonell bearbeidelse. Radioteatret har gitt Homers klassiker aktualitet og moderne form, og reisen hans kan du følge fra skjærtorsdag til påskeaften.