Kvinne tatt med kokain i håret - En spansk kvinne prøvde den 20. okober å komme gjennom tollen på Gardermoen med 447 gram kokain i håret. Etter kontroll på sykehus ble det funnet ytterligere 103 gram kokain i kroppen hennes. - Foto: Tollvesenet / Scanpix

En spansk kvinne prøvde den 20. okober å komme gjennom tollen på Gardermoen med 447 gram kokain i håret. Etter kontroll på sykehus ble det funnet ytterligere 103 gram kokain i kroppen hennes.

Foto: Tollvesenet / Scanpix

Tatt med nesten en halv kilo kokain i håret

En spansk kvinne ble stoppet på Gardermoen med 447 gram kokain i håret.

Kvelden 20. oktober ble en 36 år gammel spansk kvinne stoppet av tollerne på Gardermoen. Tollkontrollen avdekket at hun hadde skjult 447 gram kokain i håret.

- Det var påsydd pølseformede pakker dekket med sort plast. Da de ble tatt ut, kunne vi fastslå at det var kokain, sier Tor Fredriksen, kontorsjef i tollvesenet på Gardermoen til Romerikets blad.

Mer i underlivet

Tollerne mistenkte at kvinnen hadde med seg mer narkotika, og en kontroll på sykehus avslørte at hun skjulte ytterligere 103 gram kokain i kroppen.

– Den kontrollen avdekket at hun hadde ytterligere 103 gram kokain gjemt i vagina, sier Fredriksen til RB.

Totalt ble kvinnen tatt med 550 gram kokain.

Les også: Les: Smuglet 2 kilo kokain med jente (8)

(NTB)

Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".