Ulykke Sørkedalsveien - Politiet fikk melding om søppelbilvelten kl 10.45 på tirsdag. - Foto: Vince Reilly /

Politiet fikk melding om søppelbilvelten kl 10.45 på tirsdag.

Foto: Vince Reilly

Søppelbil veltet

Tirsdag formiddag veltet en søppelbil i Sørkedalsveien ved Makrellbekken t-banestasjon i Oslo.

Operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt forteller at de ikke vet hvorfor søppelbilen veltet, men at sjåføren er uskadd.

Politiet fikk melding om uhellet kl 10.45, og veien er stengt forbi stedet.

– Akkurat nå er Viking på stedet for å berge bilen, men vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før veien åpner igjen, sa Belle til NRK kl 11.50.

Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".