Ulykke Sørkedalsveien - Politiet fikk melding om søppelbilvelten kl 10.45 på tirsdag. - Foto: Vince Reilly /

Politiet fikk melding om søppelbilvelten kl 10.45 på tirsdag.

Foto: Vince Reilly

Søppelbil veltet

Tirsdag formiddag veltet en søppelbil i Sørkedalsveien ved Makrellbekken t-banestasjon i Oslo.

Operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt forteller at de ikke vet hvorfor søppelbilen veltet, men at sjåføren er uskadd.

Politiet fikk melding om uhellet kl 10.45, og veien er stengt forbi stedet.

– Akkurat nå er Viking på stedet for å berge bilen, men vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før veien åpner igjen, sa Belle til NRK kl 11.50.

Siste videoer

Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.
Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.
Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.
En ny måte å fange reker på, prøves nå ut i Oslofjorden. Det er MS Trygg, som selger reker på kaia Vollen i Asker, som utvikler en sorteringsrist i samarbeid med Havforskningsinstituttet. Slik det er i dag, dør tonnevis med småreker i jakten på de store.