Sivje Schjærven - 44 år gamle Sivje Schjærven ble drept på Ulvøya i Oslo på søndag.Schjærven Reklamebyrå

44 år gamle Sivje Schjærven ble drept på Ulvøya i Oslo på søndag.

Foto: Schjærven Reklamebyrå

Sivje Schjærven ble funnet drept på Ulvøya

44 år gamle Sivje Schjærven som ble funnet drept på Ulvøya søndag, var en suksessfull person i næringslivet.

Ifølge en pressemelding fra politiet mandag, ble det bekreftet at det var samboerparet som bodde på adressen på Ulvøya som ble funnet døde søndag.

Politi og kriminalteknikarar arbeidde langt utover kvelden søndag. - Politi og kriminalteknikere arbeidet langt utover kvelden søndag. - Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

Politi og kriminalteknikere arbeidet langt utover kvelden søndag.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

– Den foreløpige obduksjonsrapporten underbygger politiets teori om at hun ble drept. Foreløpig ønsker vi ikke å si noe om dødsårsaken, sier fungerende leder for seksjon for vold og seksualforbrytelser Grete Lien Metlid.

Flere styreverv

Schjærven hadde flere styreverv i næringslivet, og var registrert med flere millioner kroner i formue.

Som medeier i et av Norges største reklamebyrå, Schjærven reklamebyrå, var hun høyt respektert av sine kolleger.

– Sivje var en helt unik person. Gjennom sin generøse personlighet var hun en sosial drivkraft og et naturlig midtpunkt for alle som jobbet hos oss. Men, fremfor alt var hun en fantastisk mor, datter og søster. Hun vil bli dypt savnet av alle venner og kolleger i Schjærven, sier reklamebyrået i en felles uttalelse.

– Drap og selvdrap

Politiet holder fast ved teorien om at det dreier seg om drap og selvdrap.

– Politiet kan foreløpig ikke si noe mer om motiv og når hendelsene har skjedd. Dette er for øvrig sentralt i den nå pågående etterforskningen, sier Metlid.

Politiet fikk melding om dødsfallene i Oslo klokka 12.15 søndag.

– Vi etterforsker saken som et mulig drap og selvdrap, sa politioverbetjent Grete Lien Metlid på en presseskonferanse søndag kveld.

Familien meldte fra

Det skal ha vært familien som hadde kontaktet politiet etter at de ikke hadde fått kontakt med samboerparet på flere dager.

Da politiet kom til stedet fant de først en død person. Etter søk i boligen fant de ytterligere en person. Samboerparet er ikke kjent for politet fra tidligere forhold.

Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".